Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2012. Szeptember 20. 11:00, csütörtök | Helyi

Megállás nélkül lop a 15 éves tolvaj, most már csattant a bilincs

Megállás nélkül lop a 15 éves tolvaj, most már csattant a bilincs

Nincs több mentség annak a 15 éves sárisápi fiúnak, akit ismét lopás miatt állított elő szerdán a rendőrség. A hatóság a sorozattolvajt ezúttal őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Szeptember 15-én szülei házának tetején megbújva találták meg a 15 éves tolvajt, miután betört és lopott a helyi pékségből. Négy nappal később azonban ismét lopott. Szerdán a hajnali órákban csörömpölésre ébredtek a helyi élelmiszerbolt szomszédságában élők, akik elsőként a polgármestert ébresztették, ő ért elsőként a helyszínre. A faluban lakókkal körbe járta az épületet és látta, hogy az üzlet hátsó falának ablakán próbált meg bejutni az elkövető, de nem sikerült neki. Miközben a társaság a helyszínt szemlélte, felfigyelt egy kapucnis felsőt viselő személyre, aki valamit vitt a kezében. Megszólították, mire menekülni kezdett és eldobta a kezében lévő tárgyakat.

A helyiek utolérték őt és elfogták. Ekkor szembesültek azzal, hogy ismét azt a 15 éves fiút érték tetten, akit pár nappal ezelőtt vittek el a rendőrök. A polgármester értesítette a dorogi rendőrkapitányságot.

A fiút a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol őrizetbe vették. Bár a fiú még nem volt bűntetve, de tekintettel arra, hogy a Bűnügyi Osztály hat rendbeli betöréses lopás és egy rendbeli jármű önkényes elvételének bűntette miatt eljárást folytat vele szemben, kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 13:39, szerda | Helyi

Karácsony és szilveszter között szünetel az ügyfélfogadás az esztergomi polgármesteri hivatalban

Az ún. igazgatási szünetről Schottner Norbert jegyző jelentetett meg közleményt a város honlapján a mai napon.

2021. December 01. 07:18, szerda | Helyi

Változik Torma László képviselő fogadóórája

Torma László képviselő december 6. napjára meghirdetett fogadóórája elmarad.

2021. November 30. 14:55, kedd | Helyi

Több helyen is megváltozik a forgalmi rend Esztergomban december 1-től

A Városfejlesztési Környezetvédelmi és Kulturális Bizottság lakossági kérelmek, illetve hatósági és hivatali észrevételek alapján több ponton is módosította a város forgalmi rendjét, melyek december 1-től lépnek életbe.

2021. November 30. 14:20, kedd | Helyi

Dr. Vigh Lajos László látja el decembertől a 2.sz. felnőtt háziorvosi körzetet

A 2. számú háziorvosi körzetet 2021. december hó 02. napjától dr. Söröss Tamás helyett dr. Vigh Lajos László fogja ellátni.