Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2012. Szeptember 20. 11:00, csütörtök | Helyi

Megállás nélkül lop a 15 éves tolvaj, most már csattant a bilincs

Megállás nélkül lop a 15 éves tolvaj, most már csattant a bilincs

Nincs több mentség annak a 15 éves sárisápi fiúnak, akit ismét lopás miatt állított elő szerdán a rendőrség. A hatóság a sorozattolvajt ezúttal őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Szeptember 15-én szülei házának tetején megbújva találták meg a 15 éves tolvajt, miután betört és lopott a helyi pékségből. Négy nappal később azonban ismét lopott. Szerdán a hajnali órákban csörömpölésre ébredtek a helyi élelmiszerbolt szomszédságában élők, akik elsőként a polgármestert ébresztették, ő ért elsőként a helyszínre. A faluban lakókkal körbe járta az épületet és látta, hogy az üzlet hátsó falának ablakán próbált meg bejutni az elkövető, de nem sikerült neki. Miközben a társaság a helyszínt szemlélte, felfigyelt egy kapucnis felsőt viselő személyre, aki valamit vitt a kezében. Megszólították, mire menekülni kezdett és eldobta a kezében lévő tárgyakat.

A helyiek utolérték őt és elfogták. Ekkor szembesültek azzal, hogy ismét azt a 15 éves fiút érték tetten, akit pár nappal ezelőtt vittek el a rendőrök. A polgármester értesítette a dorogi rendőrkapitányságot.

A fiút a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol őrizetbe vették. Bár a fiú még nem volt bűntetve, de tekintettel arra, hogy a Bűnügyi Osztály hat rendbeli betöréses lopás és egy rendbeli jármű önkényes elvételének bűntette miatt eljárást folytat vele szemben, kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.