Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Október 21. 08:26, hétfő | Helyi

Megbízhatósági díjat kapott a Richter

Megbízhatósági díjat kapott a Richter

A Bisnode Megbízhatósági Díjat kapott a Richter Gedeon Nyrt. A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket a kockázatosságuk alapján; a minősítéssel ellenőrizhető a cégek pénzügyi, üzleti megbízhatósága.

A Bisnode díjjal is alátámasztott megbízhatóság egyet jelent a hosszú távú fenntarthatósággal, s egyben üzleti és minőségi rangot szimbolizál.
A Richter a bizonytalan gazdasági környezetben is képes helyt állni, képes kiváló gazdasági tevékenységet felmutatni, mert nevéhez olyan értékek kapcsolódnak, mint a megbízhatóság, a világszínvonalú szakértelem és a kiváló minőség.
E minősítés is alátámasztja a Richter megbízhatóságát, amire mindig is törekedett tevékenysége során, és amely elérésének egyik alappillére a bizalom a magyar gyógyszerek, így a Richter termékei iránt, mind az orvostársadalom, mind a lakosság részéről.
A díjat Bogsch Erik vezérigazgató vette át a Figyelő TOP200 október 11-i gáláján, amelyen több más rangos díjat is átadtak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.