Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2022. Január 04. 12:01, kedd | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Megerőszakolt egy kiránduló nőt egy fiatal, vádat emeltek

Megerőszakolt egy kiránduló nőt egy fiatal, vádat emeltek

Szexuális erőszak miatt vádat emelt a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség egy most 20 éves férfival szemben, aki tavaly márciusban rátámadt egy egyedül kiránduló nőre egy budai turistaúton

- közölte a fővárosi főügyész kedden az MTI-vel. Ibolya Tibor azt írta: a vádirat szerint a vádlott 2021. március 12-én délelőtt a XII. kerület, Csillebérc gyermekvasút parkolójából induló, Makkosmária irányába tartó kijelölt turistaútvonalon látta meg az egyedül kiránduló sértettet, akit követni kezdett. Amikor utolérte a nőt, rátámadt, és erőszakoskodni kezdett vele.

A sértett védekezni próbált, a vádlottal dulakodott. A férfi rátérdelt, tovább erőszakoskodott vele, szexuális cselekmény eltűrésére próbálta kényszeríteni, a nő azonban ellenállt. Végül a bántalmazott, megfélemlített nőt a vádlott a nemi vágyának kielégítésére érdekében szexuális cselekményre kényszerítette.

A jelenleg is letartóztatásban levő vádlottra az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását kérte, valamint indítványt tett egy korábbi, más ügyben kiszabott 10 hónapos felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtásának elrendelésére is.

Címkék: erőszak, vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.