Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 27. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Megint fiatal barátnője van a szoknyavadásznak

Megint fiatal barátnője van a szoknyavadásznak

Sean Penn érthetetlen vonzerejének újabb ifjú szépség esett áldozatául, aki gyakorlatilag a lánya is lehetne.

Nem nagyon találja a számára tökéletes nőt Sean Penn, ellenben nagy erőket mozgósít annak érdekében, hogy ez a helyzet megváltozzon. Egy éven belül ugyanis esélyt adott Charlize Theronnak, Jessica White-nak, Scarlett Johanssonnak, és Garcelle Beauvaisnak is. Most pedig egy újabb, korban jóval fiatalabb, külsőleg pedig jóval magasabb kategóriát képviselő hölggyel randevúzgat. A huszonhat éves Shannon Costello jelenleg Hollywood egyik legsikeresebb producere, és egyben a színész Haitit segítő alapítványának kommunikációs direktora is volt egykoron. Vagyis a munkakapcsolatukat mélyítették el elég alaposan, amiben az sem hátráltatta őket, hogy Penn a maga ötvenegy évével Shannon apja is lehetne akár.

Címkék: Sean Penn

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.