Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Július 02. 16:28, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Mégiscsak fizetős a parkolás Esztergomban!

Mégiscsak fizetős a parkolás Esztergomban!

Az árvíz idején sem volt ingyenes a parkolás Esztergomban, csupán nem büntettek a parkolóőrök, ezt közleményben tudatta a Strigonium Zrt. vezérigazgatója. Hozzátéve, a parkolás díjfizetés ellenében vehető igénybe.

A Knapp János Pál, a Strigonium Zrt. vezérigazgatójának közleménye:

„Tájékoztatás Esztergom Város parkolási rendjéről

2013. június 04. napján a Strigonium Zrt. részére Esztergom Város Polgármestere által megküldött kérésnek eleget téve – tekintettel az Esztergomban kialakult árvízi védekezési helyzetre – a parkolási közszolgáltatási feladatot ellátó Gran Parkoló Kft. a parkolási díj megfizetése nélkül várakozó gépjárművek vonatkozásában a parkolási pótdíj kiszabásától eltekintett. Az árvízi védekezési munkálatok befejezésével Esztergom Városban a parkolás rendjének ellenőrzése a jogszabályokban előírtaknak megfelelő módon zajlik. Az interneten és egyéb fórumokon megjelenő tájékoztatásokkal ellentétben kiemelem, hogy Esztergomban az árvízi védekezés idején sem volt ingyenes a parkolás, ilyen jellegű megkeresés a döntéshozók (Képviselő-testület) részéről nem érkezett sem társaságunkhoz, sem a parkolási közszolgáltatási feladatokat ellátó Gran Parkoló Kft.-hez. Összegezve tehát Esztergom Városában a parkolás díjfizetés ellenében vehető igénybe, ennek elmulasztása esetén parkolási pótdíj kiszabására kerül sor.

Esztergom, 2013. július 2.”

Ma reggel Tétényi Éva polgármester korábbi levele kapcsán tettük fel a kérdést: Most akkor fizetős a parkolás Esztergomban vagy nem?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT