Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. Április 25. 10:17, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK

Meglopta, majd megsajnálta a sértettet az esztergomi tolvaj

Meglopta, majd megsajnálta a sértettet az esztergomi tolvaj

Lopás elkövetésével gyanúsít az esztergomi rendőrség egy 51 éves férfit. Sz. Istvánt szerdán fogták el az esztergomi rendőrök, miután egy panzióba besurranva eltulajdonított egy női táskát.

Sz. István készpénzt elrakta, a táskában talált koncertjegyeket visszaváltotta, az iratokkal azonban visszatért a hotelba és visszaadta azokat a tulajdonosának. A férfi azt állította, hogy egy dorogi kukában találta a pénztárcát és a papírokat, gyanúsítotti kihallgatása során viszont elismerte, hogy megsajnálta a hölgyet, hisz az okmányok pótlása nem olcsó.

A férfi kihallgatása során elismerte továbbá, hogy kedden egy másik bűncselekményt is elkövetett. Egy helyi pártirodába ment be, ahol az ott dolgozó önkéntes figyelmét elterelte és eltulajdonított egy pendrive-ot.

Sz. István ellen – őrizetbe vétele mellett két rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.