Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Augusztus 13. 11:00, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől egy drogos robogós

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől egy drogos robogós

A helyi járőrök elfogták. Kábítószergyanús tablettákat találtak nála, jogosítványa pedig soha nem volt.

Egy motoros rendőr akart igazoltatni egy robogóst 2021. augusztus 11-én 14 óra körül Debrecenben, a Böszörményi úton. A férfi, ahogy meglátta az egyenruhást, gázt adott és egy közeli lakótelep épületei között kezdett el cikázni. A rendőr azonnal értesítette a kollégáit, majd követni kezdte a robogóst. A férfi nem sokkal később azt gondolva, hogy sikerült egérutat nyernie, egy bokros területen megállt, és épp a motoros felszerelésétől próbált megszabadulni, amikor a debreceni járőrök megtalálták – közölte a rendőrség.

Igazoltatták, majd átvizsgálták a ruházatát, valamint a robogó csomagtartóját. Hamar egyértelművé vált, hogy miért próbált elmenekülni előlük. A helyi lakos soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint nejlonzacskókba csomagolva 200 darab kábítószergyanús tablettát is találtak a motor csomagtartójában. Ezek hatóanyag-tartalmát az eljárás során igazságügyi szakértő fogja vizsgálni. Az egyenruhások előállították a 28 éves férfit a rendőrkapitányságra, ahol kábítószergyorstesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott.

A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési őrizetbe vették. A gyanúsítottnak továbbá járművezetés bódult állapotban vétsége miatt is felelnie kell.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.