Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Szeptember 17. 10:19, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/ táblázat: kemlsz.hu

Megszerezte első pontját Esztergom, Tokod szárnyal

Megszerezte első pontját Esztergom, Tokod szárnyal

Az FC Esztergom az ötödik fordulóban végre megszerezte első bajnoki pontját, a csapat a nyergesújfalui Zoltek SE játékosaival játszott 1-1-es döntetlent. A térségből Tokod viszont szárnyal, 4-0-ra nyert Oroszlány ellen.

Döntetlent játszott a Zoltek Nyergesújfalu SE otthonában az FC Esztergom a megyei elsőosztályú bajnokság ötödik fordulójában, így a pontosztozkodás után egy egységgel illetve egy elmaradt meccsel a tabella utolsó helyén áll az esztergomi együttes. A találkozón az FC Esztergom szerezte meg a vezetést már a 14. percben Válent Krisztián révén, a nyergesiek azonban a 61. minutumban egyenlíteni tudtak. Ezzel az eredménnyel a Zoltek SE sem lehet teljesen elégedett, mivel eddig nem szerepeltek sokkal jobban játékosai, akik a tizenharmadik pozíciót foglalják el jelenleg négy ponttal.

Térségünkből a Tát ezúttal kikapott 3-1-re az Etei SE alakulatától, mely ellen ezzel a táti csapat szintén egy ponttal az utolsó előtti.

A régiónkból egyedül a Tokod kezdte eredményesen az új bajnoki évadot, ráadásul múlt vasárnap gólparádét rendezett hazai pályán Oroszlány ellen az együttes, a házigazdák ugyanis 4-0-ra verték meg vendégeiket, Schalk Zsolt két, Fluxa Dávid és Hégli Sándor egy-egy találatával. Ezzel Tokod besöpörte újabb győzelmét, így már két sikerrel, egy döntetlennel valamint két vereséggel a tabella hetedikje az alakulat.

A hatodik fordulóban Esztergom a szezonban először játszhat hazai pályán, vasárnap 16 órakor az Ácsi Kinizsi SC-t fogadja a csapat. A játéknapon Tát Tardosra, míg a Zoltek Vértesszőlősre látogat, Tokod pedig Etét látja vendégül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT