Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2012. Szeptember 17. 10:19, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/ táblázat: kemlsz.hu

Megszerezte első pontját Esztergom, Tokod szárnyal

Megszerezte első pontját Esztergom, Tokod szárnyal

Az FC Esztergom az ötödik fordulóban végre megszerezte első bajnoki pontját, a csapat a nyergesújfalui Zoltek SE játékosaival játszott 1-1-es döntetlent. A térségből Tokod viszont szárnyal, 4-0-ra nyert Oroszlány ellen.

Döntetlent játszott a Zoltek Nyergesújfalu SE otthonában az FC Esztergom a megyei elsőosztályú bajnokság ötödik fordulójában, így a pontosztozkodás után egy egységgel illetve egy elmaradt meccsel a tabella utolsó helyén áll az esztergomi együttes. A találkozón az FC Esztergom szerezte meg a vezetést már a 14. percben Válent Krisztián révén, a nyergesiek azonban a 61. minutumban egyenlíteni tudtak. Ezzel az eredménnyel a Zoltek SE sem lehet teljesen elégedett, mivel eddig nem szerepeltek sokkal jobban játékosai, akik a tizenharmadik pozíciót foglalják el jelenleg négy ponttal.

Térségünkből a Tát ezúttal kikapott 3-1-re az Etei SE alakulatától, mely ellen ezzel a táti csapat szintén egy ponttal az utolsó előtti.

A régiónkból egyedül a Tokod kezdte eredményesen az új bajnoki évadot, ráadásul múlt vasárnap gólparádét rendezett hazai pályán Oroszlány ellen az együttes, a házigazdák ugyanis 4-0-ra verték meg vendégeiket, Schalk Zsolt két, Fluxa Dávid és Hégli Sándor egy-egy találatával. Ezzel Tokod besöpörte újabb győzelmét, így már két sikerrel, egy döntetlennel valamint két vereséggel a tabella hetedikje az alakulat.

A hatodik fordulóban Esztergom a szezonban először játszhat hazai pályán, vasárnap 16 órakor az Ácsi Kinizsi SC-t fogadja a csapat. A játéknapon Tát Tardosra, míg a Zoltek Vértesszőlősre látogat, Tokod pedig Etét látja vendégül.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 15:06, kedd | Helyi

Magyar Kémiaoktatásért Díj 2022

Általános iskolai, középiskolai, valamint középfokú szakképzésben résztvevő kémiatanárok részére ír ki pályázatot a Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért kuratóriuma.

2022. Május 24. 09:49, kedd | Helyi

Munkagéppel emeltek meg két autót Esztergomban, amíg kilopták a katalizátorukat

Pár tízezer forintot kaptak a lopott alkatrészekért.

2022. Május 24. 09:37, kedd | Helyi

Zivatarok miatt figyelmeztetés van érvényben

Csapadékból nem lesz hiány az elkövetkező órákban, ugyanis országszerte zivatarokra figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország döntő részén 24 és 32 fok között várható.

2022. Május 23. 16:22, hétfő | Helyi

Ultrafutóversenyen lettek bajnokok a dorogi Richteresek

Május 21. és 23. között első alkalommal rendezték meg a Runionhoz tartozó egyesületek a MyWay240 elnevezésű ultrafutóversenyt. A Balatont megkerülő versenyen a dorogi Richteresek nyerték meg a csapat-bajnoki címet!