Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2018. Január 08. 05:28, hétfő | Helyi
Forrás: MKP facebook

Megszűnhet a sürgősségi ellátás Párkányban?

Megszűnhet a sürgősségi ellátás Párkányban?

A Magyar Közösség Pártja sajtótájékoztató keretén belül jelentette be a tiltakozását a sürgősségi ellátással kapcsolatos törvény változása miatt, amelynek eredményeként megszűnhet a sürgősségi ellátás Párkányban.

Pénteken sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet Bolya Szabolcs, Farkas Iván és Szigeti László MKP-s politikusok a sürgősségi ellátásról szóló törvény módosítása miatt fennálló helyzetre Párkányban.

A módosítás értelmében július elsejével Párkányban megszűnne az egészségügyi sürgősségi ellátás.

A sajtótájékoztatón elhangzott: ez diszkriminálja a párkányi régió lakosságát, s az ide érkező turistákat is. Mi ezt teljes mértékben elfogadhatatlannak tartjuk! A kialakult helyzet orvoslása érdekében Muzsla község polgármestere, Farkas Iván a régió településeinek polgármestereivel karöltve beadvánnyal fordult a Szlovák Köztársaság egészségügyi miniszteréhez azzal a kérelemmel, hogy Párkányban 2018. július elseje után is működhessen egészségügyi sürgősségi ellátás. Amennyiben a beadvány aláírói a törvény által megszabott határidőn belül a tárca vezetőjétől nem kapnak pozitív választ a kialakult helyzet megnyugtató kezelésére, a Magyar Közösség Pártja a régió településein aláírásgyűjtésbe kezd a párkányi egészségügyi sürgősségi ellátás július elseje utáni további folyamatos biztosítása érdekében, mert hisszük és valljuk, hogy legdrágább kincsünk az egészség.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 13:58, kedd | Helyi

OLASZ ÁGNES FOTOGRÁFUS FALUSI ÉLETKÉPEI ESZTERGOMBAN

2023. június 3-án, 16:00 órakor nyitja meg Olasz Ágnes fotográfus kiállítását az Eurohíd Alapítvány, a Kapcsolatok Házában.

2023. Május 27. 21:39, szombat | Helyi

A TESCO-s pályázat tavaszi fordulóját a Montágh iskola nyerte

Köszönet a TESCO-nak ,köszönet a vásárlóknak!

2023. Május 22. 14:25, hétfő | Helyi

Keresik az Év Futó Fotóját!

Kezdő, haladó és hobbifutók jelentkezését is várják

2023. Május 22. 14:05, hétfő | Helyi

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban