Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Július 03. 08:58, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Megtisztult a kerékpárút a Futóműveknek köszönhetően

Megtisztult a kerékpárút a Futóműveknek köszönhetően

Teljes hosszában használható az esztergomi kerékpárút, miután az Esztergomi Futóművek Amatőr SE szervezésében, futók és önkéntesek összefogva eltakarították az árvíz nyomait felületéről.

Az Esztergomi Futóművek Amatőr SE Facebook oldalán fejtette ki, hogy a kerékpárút teljes hosszában használható, több helyen ugyan még vékony iszapréteg található rajta, de ezzel együtt ismét futható, kerekezhető, sétálható, járható. A futók által szervezett akcióban ismét több önkéntes vett részt, akiknek külön is megköszöni az egyesület segítségüket:

Köszönjük a segítőknek: Drevenák Bélának, Érdy Gábornak, Hégli Ferencnek, Gyóni Erikának, Kalmár Károlynak, Krebsz Tibornak, Sátek Melindának, Szabó Tamásnak, Ujvári Tímeának és Tüske Zsoltnak, valamint annak a lelkes sportolónak, aki felajánlásként a Bobcat-et rendelkezésre bocsátotta.

És természetesen köszönjük a két „gerillakertésznek” is a Csenkei-híd utáni szakasz megtisztítását: Balog Józsefnek és Szakály Dánielnek, valamint a besegítő Geletey Balázsnak” – olvasható a Futóművek oldalán.

Fotó: Esztergomi Futóművek - Ilyen volt a takarítás előtt a biciklisút

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT