Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2020. Április 02. 04:00, csütörtök | Helyi
Forrás: mti

Megújul a Bajnát és Gyermelyt összekötő út

Megújul a Bajnát és Gyermelyt összekötő út

A Magyar Falu Program keretében magyar finanszírozásból újul meg a Gyermely és Bajna közötti úta 4,1 kilométer hosszan - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.

A társaság tájékoztatása szerint a mintegy 560 millió forintból megvalósuló beruházás során a burkolat mellett Bajnán az Ugrató-patak hídját is felújítják. A munkálatok sebességkorlátozás és jelzőőrös forgalomirányítás mellett zajlanak, várhatóan június közepéig.

"A térség számára kiemelt fejlesztésről van szó, amelyet korábban a lakók és a polgármesterek is kértek. Ívkorrekcióra is sor kerül, így biztonságosabb lesz a közlekedés az útszakaszon. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program forrásaiból közeljövőben Bajna belterületi útjait is felújítják" - idézték a közleményben a térség országgyűlési képviselője, Völner Pál nyilatkozatát.

A burkolat, a padka és a híd felújítását követően a szakemberek új forgalomtechnikai elemeket is kihelyeznek és új burkolati jeleket festenek fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.