Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2015. November 02. 07:53, hétfő | Helyi
Forrás: Önkormányzati sajtóközlemény

Megújuló utak, járdák, lépcsők Esztergomban

Megújuló utak, járdák, lépcsők Esztergomban

Városszerte több tucatnyi helyen újulnak meg utcák, járdák, lépcsők. A munkálatok sok esetben egymással párhuzamosan zajlanak: több helyen már befejeződtek, illetve folyamatban vannak, másutt pedig a következő hetekben kezdődik meg a fel

Az ütemterv szerint november végéig az alábbi helyszíneken történnek meg a helyenként „csak” néhány éves, másutt akár több évtizedes hiányt pótló karbantartások. Természetesen ezeken felül is számos adóssága van Esztergomnak e téren, idén a legkritikusabb területeken volt lehetősége az önkormányzatnak elvégeztetnie a munkálatokat, jövőre azonban folytatódik utcáink, tereink, járdáin és lépcsőink felújítása.

Útjavítások:
Beatrix királyné utca, Babits M utca, Kiss Ernő utca, Báthori Schultz Bódog utca, Vitéz János utca, Szamárhegyi út, Áfonyás utca, Mély út, Fecskés utca, Dobó gimnázium parkoló, Kőrössy utca, Martsa Alajos utca, Andrássy utca, Dessewffy utca, Szalézi utca.



Járdajavítások:
Kegyeleti park, Irinyi utca, Terézia utca, Sugár út, Dobogókői út, Kaán út.



Lépcsőjavítások:
Aranyhegyi parkok lépcsői, Kis-Dunaparti lépcsők, Bánomi ltp-en lévő lépcsők, Dobó gimnázium és József Attila iskola közti lépcsők, Béke tér és Várfok út közti lépcső, Bánomi áttörésnél lévő lépcsők, Lépcső utcában lévő lépcső.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.