Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2013. Június 30. 08:05, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp

Megújult az InfoEsztergom.hu programajánlója

Megújult az InfoEsztergom.hu programajánlója

Megújult programajánló rovatunk, mellyel mostantól a helyi programok mellett már könnyedén lehet keresgélni országos ajánlatok között is. Fesztiválok, színház, kiállítások, bulik, rendezvények egy helyen!

Jelentős frissítésen esett át az InfoEsztergom.hu programajánló rovata, mellyel már akár megyei és országos programkínálatok között is könnyen keresgélhetünk a számunkra megfelelő időtöltések közt, legyen szó akár fesztiválról, kiállításról, különböző rendezvényekről, színházi előadásról vagy bulikról!

Az újítás mellett igyekszünk továbbra is hangsúlyos szerepet adni az esztergomi és környékbeli eseményeknek is, melyek ajánlóit szívesen fogadjuk!

Folyamatos együttműködési lehetőségeinkért, az egyes programok kampányszerű népszerűsítéséért, keressék fel szerkesztőségünket a dunakanyar@dunakanyar.hu emailcímen vagy Facebook oldalunkon!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.