Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. December 11. 07:38, szerda | Helyi
Forrás: kemöh

Megújult Dömös rendelőjének épülete

Megújult Dömös rendelőjének épülete

A Széchenyi 2020 program keretében 10,66 millió forint európai uniós, vissza nem térítendő támogatás segítségével megújult az orvosi rendelő épülete Dömösön.

Dömös önkormányzata az egészségügyi alapellátásnak helyt adó orvosi rendelő épületének felújítására és eszközbeszerzésre pályázott és nyert. A Szent István utcában található háziorvosi, gyermekorvosi és védőnői szolgálatnak helyet biztosító épület belső felújítására korábban már sor került, külső felújítása azonban szükségessé vált magas fenntartási költségei, korszerűtlen megoldásai miatt.

A projekt keretében az ellátásnak helyet biztosító épületet újították fel. A munkálatok a tető cseréjét, a külső falak hőszigetelését, a külső nyílászárók cseréjét, valamint az udvar rendezését foglalták magukban. Ezen kívül új eszközök beszerzésére is sor került a háziorvos, a fogorvos, valamint a védőnő számára. A 10.662.983 forint európai uniós támogatás segítségével egy jól felszerelt, a szükséges orvosi eszközökkel rendelkező, korszerű rendelő jött létre, ahol ezáltal javultak az alapellátás feltételei, a felújított munkahelyi környezet pedig a praxisok folyamatos betöltöttségéhez is hozzájárul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT