Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2019. Augusztus 25. 06:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Facebook/Hernádi Ádám

Megvan az első biztos induló az őszi választásokon

Megvan az első biztos induló az őszi választásokon

Hernádi Ádám és a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei alig pár óra alatt kapták meg az induláshoz szükséges támogató aláírások többszörösét.

Szombat reggel lehetett felvenni az őszi induláshoz szükséges aláírásgyűjtő íveket, még aznap délután le is adta a kötelező számú aláírások mintegy dupláját Hernádi Ádám, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje. A Helyi Választási Bizottság ugyan csak jövő hét közepén ülésezik, de szinte teljesen biztosra vehető, hogy a Fidesz-KDNP Hernádi Ádám mellett valamennyi körzetben indít képviselő-jelöltet,

Hernádi Ádám tegnap délután alábbiakat posztolta facebook oldalán:
"Ma három óra alatt több, mint 600 aláírás gyűlt össze az ajánló íveken. Ez egy csodálatosan magas szám, ez nagy bizalom!

Köszönöm minden Esztergominak aki eljött, és azoknak is, akik az otthonaikban meggyőződésből, bizalomból, vagy szimpátiából támogatják a képviselójelölti csapatom, és engem.

A napokban annyi esztergomit keresünk meg, ahányat csak tudunk, hiszen az ajánlások gyűjtésének még nincs vége. Ezt a munkát nem csak a segítőinkre bízom, hanem magam is elmegyek mindenkihez, akihez csak tudok, mert a találkozás fontos. Mégegyszer Köszönöm!

Nekünk Esztergom az első!"

A többi induló egyelőre nem számolt be arról, hogy sikerült-e összegyűjteniük az induláshoz szükséges számú támogató aláírást.

Fotó: Facebook/Hernádi Ádám

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 13. 13:08, hétfő | Helyi

SZÜK NORBERT EMLÉKKIÁLLÍTÁS

2022. június 4-én nyílt meg Szük Nobert festőművész (1970-2021) emlékkiállítása a Kapcsolatok Házában.

2022. Június 07. 10:57, kedd | Helyi

Fokozott rendőri jelenlét Dömösön és Pilismaróton

A nyári időszakban rendőri ellenőrzésre kell számítani a térségben.

2022. Június 01. 17:35, szerda | Helyi

Öten is megsérültek a dorogi balesetben

Június elsején, szerdán délután egy menetrend szerinti autóbusz és két személygépkocsi ütközött össze Dorogon, a Hantken Miksa és a Rákóczi utca kereszteződésében.