Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Március 25. 10:11, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Megvétózott költségvetés, drogos gyerekek, életveszély

Megvétózott költségvetés, drogos gyerekek, életveszély

Megvétózta a polgármester a költségvetést, drogos fiatalok buszsofőrt vertek, aláírásokat gyűjt a Fidesz a rezsicsökkentésért, folytatódik a Tegyünk együtt Esztergomért fórumsorozat, életveszély Dömösön. Hírösszefoglaló!

Tétényi Éva polgármester megvétózta a költségvetést
Tétényi Éva polgármester megvétózta Esztergom költségvetését, és azt kéri, hogy március 28-án tárgyalja újra a testület. Részletek ITT!

Aláírásokat gyűjt a Fidesz a rezsicsökkentésért Esztergomban
A Fidesz Esztergomi Szervezete is megkezdte az aláírásgyűjtést „Magyarország nem hagyja magát” címmel, hogy támogassa a kormány célkitűzéseit a rezsicsökkentés érdekében vívott harcában. Részletek ITT!

Folytatódik a Tegyünk együtt Esztergomért fórumsorozat
Folytatódik a Tegyük együtt Esztergomért – fórumsorozat ma Esztergomban a Déli városrészben, a Töltés utcában. Múlt héten Kertvárosban, Búbánatvölgyben és Pilisszentléleken már volt találkozó. Részletek ITT!

Drogos fiatalok buszsofőrt vertek Esztergomban
Két, drogot fogyasztó 16 éves fiatal randalírozott múlt pénteken Esztergomban egy buszon, majd miután a sofőr rájuk szólt, bántalmazták a vezetőt. A rendőrök a bejelentés után hamar elkapták a gyanúsítottakat. Részletek ITT!

Diákot és annak apját is megverte az iskolában
Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség a 22 éves Sz. Sándorral szemben, aki múlt szerdán egy esztergomi általános iskolában bántalmazta egy ott tanuló diák apját. Részletek ITT!

Új tűzoltóautót kapott Esztergom, katasztrófavédelmi értékelés
Új gépjárműveket, gépjárműfecskendőket és mobil laborokat, valamint védőruhákat kapott a katasztrófavédelem, ezeket az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság éves tiszti értekezletén adták át múlt kedden Budapesten. Részletek ITT!

Életveszély Dömösön, özönvízben leszakadt a patakmeder betonja
Leszakadt hosszú szakaszokon múlt héten Dömösön a patakmeder betonja, közben özönlött le a víz az olvadás miatt a Pilisből. A meder mentén a helyiek háziakat és magukat is féltik az életveszélyes helyzet miatt. Részletek ITT!

Kupakgyűjtést szervez az Esztergomi Baptista Szeretetszolgálat
Műanyag kupakokat gyűjt az Esztergomi Baptista Szeretetszolgálati, hogy rászorulóknak élelmiszert vagy gyógyszereket vásárolhasson a szervezet az árából. Részletek ITT!

Hajrában jelmezes fotóversenyünk
Az utolsó előtti versenyhéttel a jelmezes fotójátékunk hajrájához érkeztünk. Szoros a küzdelem, a néhány szavazatnyi különbség azonban gyorsan ledolgozható. Érdemes játszani, hiszen a Padlizsán Étterem és a Spori Print V-Nyomda nyereményeivel gazdagodhat a legtöbb szavazatot gyűjtő illetve a legszerencsésebb voksoló. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.