Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Május 15. 08:32, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Mehet a bíróságra a \"jószívű\" esztergomi tolvaj

Mehet a bíróságra a \

Lopás elkövetése miatt bíró elé állítását javasolja a rendőrség az 51 éves Sz. Istvánnak, akit április 24-én fogták el az esztergomi rendőrök, miután egy panzióba besurranva eltulajdonított egy női táskát.

Sz. István a készpénzt elrakta, a táskában talált koncertjegyeket visszaváltotta, az iratokkal azonban visszatért a hotelba és visszaadta azokat a tulajdonosának. Ekkor fogták el őt a rendőrök. A férfi a helyszínen azt állította az intézkedő rendőröknek, hogy a pénztárcát és a papírokat egy dorogi kukában találta, gyanúsítotti kihallgatása során viszont elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondása szerint azért tért vissza a tett színhelyére, mert megsajnálta a hölgyet, az okmányok pótlása ugyanis nem olcsó. Gyanúsítotti kihallgatása során elismerte egy másik bűncselekmény elkövetését is. Április 23-án egy helyi pártirodából az ott dolgozó önkéntes figyelmét elterelve eltulajdonított egy pendrive-ot.

Sz. István ellen – előzetes letartóztatása mellett – két rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság, melyet bíró elé állítási javaslattal küldött meg az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.