Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyelete péntek este az MTI megkeresésére azt írta: több mentőt is riasztottak a helyszínre, egy embert súlyos sérülésekkel vittek kórházba, további hármat - köztük egy gyermeket - és a balesetet szenvedett mentőegység három tagját pedig könnyebb sérülésekkel.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján azt közölte, hogy az ütközés miatt lezárták a Margit híd felé az útszakaszt, a tömegközlekedési eszközök sem járnak. Az úttesten sok a törmelék, megtisztításához várják a Fővárosi Közterület-fenntartó szakembereit.

Címkék: baleset, mentőautó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 12:08, péntek | Belföld

NGM: az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását

2024. Június 21. 12:05, péntek | Belföld

NGM: félremagyarázás helyett tények, nem vagyunk Európa legszegényebb országa

Az elmúlt napokban látott napvilágot az Eurostat friss adatközlése, miszerint a magyar háztartások fogyasztása az uniós átlag 70 százalékát éri el.

2024. Június 21. 12:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: háború- és migrációpárti, gazdaságellenes koalíció jött létre Weber vezetésével

Háború- és migrációpárti, gazdaságellenes koalíció jött létre Brüsszelben Manfred Weber vezetésével - jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Berlinből nyilatkozva.

2024. Június 21. 07:53, péntek | Belföld

Meghosszabbította és kiterjesztette a Belügyminisztérium a vörös kódot

A HungaroMet előrejelzése alapján a Belügyminisztérium vasárnapig meghosszabbította és további vármegyékre is kiterjesztette a hajléktalanok egészségének megóvása érdekében elrendelt vörös kódot