Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Szeptember 18. 10:27, péntek | Helyi
Forrás: sajtóközlemény

Mesefa Családi Napközi, Gyermekmegőrző és Játszóház Esztergomban

Mesefa Családi Napközi, Gyermekmegőrző és Játszóház Esztergomban

Mesefa Családi Napközi, Gyermekmegőrző és Játszóház 2013. július 15-én nyitott meg az Egészséges Lélek, Egészséges Élet Alapítvány működtetésében, az Európai Unió támogatásával.

Esztergomban, az Áchim András utca 2-ben 15 férőhellyel, családias környezet fogadja 3 éves korig a gyermekeket.

A Mesefa Családi Napközi kialakításánál fontos szempont volt, hogy a gyermekeket biztonságos, de családias környezetben tudja fogadni az intézmény, ahol számos izgalmas játék színesíti életüket.
A családi napközi hétköznapokon 8:30-16:30-ig, a játszóház 13:00-18:00-ig és a gyermekmegőrző a szülők igényeihez igazodva érhető el.
Kislétszámú csoportokban naponta más-más készségfejlesztő foglalkozással, játékos angol- és német nyelvtanítással, az udvaron kreatív játszótérrel várják a kicsiket. Lehetőség van a speciális étkezési igények kielégítésére is.

Gyermekmegőrzőnk éjszaka és hétvégén is elérhető, akár 1 órára is igénybe vehető. Gyermekfelügyeletet a család otthonában is tudnak biztosítani– egyéni megállapodás szerint a képzett szakemberek, akik részt vettek a családi napközi vezető képzésen. A gyermekek fejlesztésében gyógypedagógus szakember segít, a szülőknek pszichológus tart előadásokat, valamint egyéni tanácsadást is biztosítanak gyermekneveléssel kapcsolatosan.

http://www.mesefa.hu
www.facebook.com/mesefa.jatszohaz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT