Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2014. Január 09. 07:58, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp / fotó: Juhász László

Mi robbant a táti házban? Gáz vagy robbanószer?

Mi robbant a táti házban? Gáz vagy robbanószer?

Továbbra sincs hivatalos álláspont arról, hogy pontosan mi is okozta a hétfő hajnali táti házrobbanást. Éppen ezért már beindult néhány pletyka, sőt rémhír is.

Egyelőre még nincs hivatalos álláspont arról, hogy ténylegesen mi is okozhatta az óriási házrobbanást Táton hétfőn hajnalban. Mivel a hatalmas detonációban szinte minden megsemmisült az épületben és az épületből is csak törmelék maradt, így ez rendkívüli módon megnehezíti a vizsgálatokat. Az előzetes információk szerint azonban gázrobbanás történhetett.

Ezzel együtt a minap már a környéken és Esztergomban is hallható volt az a pletyka, hogy a ház alagsorában egykori robbanószerkezet- és lőszergyűjtemény volt és ez okozhatta a hatalmas robbanást.

Mindezzel szögesen ellentmond a szomszédok nyilatkozatai is, akik közül többen is arról számoltak be, hogy már előző este érezték a gáz jellegzetes szagát, így biztosan gázrobbanás történt.

Amint napvilágot lát a katasztrófavédelem hivatalos álláspontja vagy vizsgálati eredménye az esetről, természetesen közöljük.

Videó a táti házrobbanás utáni állapotokról!
Képek az eset után!

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.