Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Szeptember 28. 09:34, szombat | Bulvár
Forrás: lvp/MTI Fotó: Illyés Tibor

Miénk a Bajnokok Ligája serleg – de csak így! FOTÓK

Miénk a Bajnokok Ligája serleg – de csak így! FOTÓK

Sajátunknak érezhetjük a labdarúgó Bajnokok Ligája győztesnek járó serlegét, bár csak egy időre. A kupa a hétvégén egykori világsztár játékos kíséretében Magyarországon van. Ha máshogy nem, így a miénk egy ideig!

Christian Karembeu, a korábbi BL-győztes Real Madrid egykori francia játékosa (b) és Fabio Capello, az orosz válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, az egykori BL-győztes AC Milan volt edzője a labdarúgó Bajnokok Ligája trófeájával a budapesti Ötvenhatosok terén pénteken. A legrangosabb európai kupa az UniCredit Bank által életre hívott UEFA Champions League Trophy Tour eseménysorozat keretében érkezett a hétvégére Magyarországra.

Miénk a Bajnokok Ligája serleg – de csak így! FOTÓK

Fabio Capello (b2), Patai Mihály, az Unicredit Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség elnöke (b3), Tarlós István főpolgármester (j2) és Christian Karembeu a Bajnokok Ligája trófeájának Budapestre érkezése alkalmából tartott sajtótájékoztatón.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.