Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Április 05. 09:55, hétfő | PR
Forrás: (x)

Miért megtérülő befektetés az ingatlanfotózás?

Miért megtérülő befektetés az ingatlanfotózás?

A koronavírus-járvány által összekuszált ingatlanpiacon az eddigieknél is fontosabb, hogy egy hirdetés kitűnjön a tömegből.

Ehhez megfelelő minőségű fotókra lesz szükség, amikre bár áldozni kell, a befektetés kamatostul megtérül. Mutatjuk, miért éri meg az ingatlanfotós alkalmazása.

Az ingatlanfotós napjainkban már egy komoly szakterület a fotózáson belül. Kell is hozzá a tapasztalat, hiszen a házakat és lakásokat elsősorban a hirdetés adja el, amely elképzelhetetlen minőségi fotó nélkül. Pontosabban elképzelhető, de ha valaki ezt választja, milliókat bukhat az eladási áron.

Egy profi ingatlanfotós tudja, hogyan kell megmutatni egy ház vagy lakás legelőnyösebb oldalát. Nem arról van szó, hogy megtéveszti a vevőjelölteket – erre semmi szükség, hiszen a személyes bejárásnál úgyis kiderül, milyen élőben az ingatlan. Nem mindegy azonban, hogy eljut-e a vásárló egyáltalán addig, hogy meg akarja nézni a házat. Ehhez bele kell szeretnie a kinézetébe, az viszont csak akkor lehetséges, ha az első benyomás pozitív a megfelelő fotóknak köszönhetően. A „gusztusosabb” hirdetés több érdeklődőt vonz, a több érdeklődő pedig azt jelenti, hogy kevésbé szorul rá az eladó az irányár csökkentésére. Azaz az ingatlanfotózásra elköltött néhány tízezer forint olykor néhány héten belül megtérül a több millió forinttal magasabb eladási ár formájában. Egy ingatlanfotózás ára ráadásul körülbelül 0,1 százaléka a vételárnak, ami tényleg minimális beruházást jelent.

Az ingatlanfotózás Esztergom és környékén ugyanolyan fontos, mint az ország bármely más részén, ezt szerencsére egyre többen ismerik fel. Birta Endre, az Esztergom és környékén dolgozó ingatlanfotós tapasztalatai alapján is egyértelmű, hogy okos befektetésről van szó. Ilyenkor a lakás és családi ház profi fotózásáról beszélünk, amely megfelelően beállított, megszerkesztett képeket jelent. Ezek segítségével hamarabb érkeznek az érdeklődők, gyorsabban lezajlik az eladás – ez utóbbi főleg olyankor fontos, ha sürgősen szükség van a pénzre. A profi fotók megrendelése okosabb döntés, mint az ár drasztikus csökkentése. Még egy pluszpont: a jó fotókkal akár az ingatlanos is kihagyható a történetből, ez további spórolási lehetőséget jelenthet.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 07. 15:12, szerda | PR

A Koriander Hidegkonyha Esztergom belvárosának egyik legújabb gasztro-színfoltja.

Fő profilunk hidegkonyhai ételek készítése, illetve meleg ételek készítése is igény esetén, de ha egy különleges desszertre vágyik, akkor is a Koriander a jó választás.

2021. Április 06. 16:11, kedd | PR

Street food ételek máshol, máshogy

Bizonyára sokan szembesültünk azzal, hogy eddigi életünket mennyire befolyásolja a járvány helyzet okozta korlátozások.

2021. Április 02. 18:07, péntek | PR

Tavaszi ruhafrissítés nőknek és férfiaknak

Minden évszakban ráfér a gardróbunkra némi megújulás, a ruhatárunk felfrissítése. A férfiak és a nők is szeretnek minden évszakban, így tavasszal is új holmikat vásárolni.

2021. Április 02. 13:04, péntek | PR

Budapesti kiadó irodák és a kínálati bőség

A fővárosban bárki könnyedén ráakadhat a neki megfelelő ingatlanokra, legyen szó lakásokról vagy irodákról. Ám talán épp ez a kínálati bőség az, mely egyben meg is nehezíti a döntéshozatalt, hiszen rendkívül nagy a merítési lehet