Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Március 20. 10:19, szombat | PR
Forrás: mybutor.hu

Mik a jellemző kanapé-és ülőgarnitúra árak Magyarországon?

Mik a jellemző kanapé-és ülőgarnitúra árak Magyarországon?

Nagyon sok esetben azt tapasztalni, hogy az emberek nincsenek tisztában a kanapé-és ülőgarnitúra árakkal Magyarországon. Mi lehet az oka ennek?

Mégis mit mondhatunk arról, hogy a kanapék és ülőgarnitúrák miért úgy vannak árazva, ahogy? Annak érdekében, hogy a kérdésre világosan láthassuk a választ, szerettük volna ezt a cikket megírni.

Mégis mit mondhatunk el az árazásról? - egy kiváló példa

Nagyon sok üzletet kellett végig néznünk annak érdekében, hogy láthassuk, hogy mi képezi az árképzés alapját. Egyáltalán nem könnyű kérdés, be kell vallani! A vizsgálódást tekintve úgy találtuk, hogy a MyBútor országos kínálata a legjobb árazású még annak ellenére is, hogy nemrég nyitották meg a boltot. A kanapé árakat elemezve láthatjuk, hogy viszonylag nagy a szórás. Viszont, az árképzés egyszerűen pazar.

Mik befolyásolják az árakat?

Az árakat alapvetően sok minden befolyásolhatja. Mik lehetnek mégis ezek?

A funkcionalitás

A funkcionalitás nagyon fontos tényező. Mégis mit „tud” az a kanapé, ülőgarnitúra vagy bútor, amit meg szeretnénk vásárolni? A leggyakoribb funkciók lehetnek például az ágyazhatóság, ágynemű tárolása, kattanós fejtámasz és átszerelhetőség. Ezek mind-mind nagyon fontos szempontok lehetnek.

Az ágyazható darabok jellemzően vendégvárásra alkalmasak. Az ágyneműtartós kanapék tárolási feladatokra használhatók fel, ezzel rengeteg helyet spórolva meg a lakásunkban. A kattanós fejtámasz a kényelem megtestesítője lehet. Az átszerelhető darabok pedig méretükben akár módosíthatók is, viszonylag könnyedén.

Berugózás

A berugózás egy nagyon fontos szempontja lehet minden egyes kanapénak vagy ülőgarnitúrának. Hiszen, gondoljunk csak bele: amennyiben ez nem a legmegfelelőbb, hogyan fogunk egy fáradt nap végén kényelmesen bele huppanni?

Egyaránt létezik szivacsos, hideghabos, hullámrugós és bonellrugós változat, illetve ezek tetszőleges kombinációja. Általánosságban véve elmondható, hogy a hullámrugós és bonellrugós változatok a legkényelmesebbek.

Forma

Az egyenes állású kanapék a legolcsóbbak. Ezeknél egy fokkal drágább lehet a sarok kialakítás, míg a legdrágábbak jellemzően az U formájú darabok. Ez általában a méretbeli különbség számlájára írható, de ne felejtsük el: elsősorban a funkcionalitás dönt, nem pedig a forma.

A házhozszállítás díja

A házhozszállítás mindig drága lehet. Viszont, gondoljunk csak arra, hogy mennyivel egyszerűbb egy kisebb darabot házhoz szállítani, mint egy nagyobbat. Az ár sok mindentől függhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.