Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. November 14. 15:03, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros

Mikulás a vízben

Mikulás a vízben

Az éjszakai fürdős mulatságok hallatán ne csak a nyárra gondoljunk. A meleg termálvíz mellett a hideg őszi és téli estéken sem fogunk fázni, ha a medence partján táncolunk.

A Zalakarosi Fürdő nem elégszik meg „Zala megye legkedveltebb nyaralóhelye” címmel, élménymedencéiben télen is folytatódnak az éjszakai fürdőzések, és zenés mulatságok.
Hagyományosnak is tekinthetőek a Zalakarosi Gránit Fürdőben, minden hónapban megrendezésre kerülő éjszakai fürdőzések. A vendégek körében nagy népszerűségnek örvend a program. Este, a hangulatfénnyel megvilágított meleg vizes élménymedencében, zenével és koktélbárral gondoskodnak a jó hangulatról.
A szervezők az őszi –téli időszakban is igyekeztek valamilyen neves eseményhez igazítani a bulik időpontját. Ennek megfelelően,a következő időpont november 16-án pénteken,a Márton napi újbor ünnep „nulladik” napján lesz. A vendégek jó hangulatáról karaoke és profi DJ gondoskodik, a ’80-as ’90-es évek legjobb party zenéivel.

A Zalakarosi Gránit Fürdő immár 45 éve várja a nem csak a gyógyulásra, hanem a kikapcsolódásra, élményekre vágyó családokat. Ezt figyelembe véve indulnak évről-évre a fejlesztések és bővítések, hogy minden korosztály megtalálja a számára értékes időtöltést. A gyógyvízre épülő kezelések mellett találunk strandfürdőt gyermekrésszel, külső-belső élményfürdőt, szaunákat, gőzfürdőt, sóbarlangot valamint a gyógycentrum szolgáltatásai mellett wellness és alakformáló kezeléseket.

Az adventi ünnepvárás időszaka sem lenne teljes, egy testet-lelket átmelegítő élménymedencés szaunás buli nélkül. A december 1-én induló Adventi Hétvégék programsorozat keretében a Mikulás is a Zalakarosi Fürdőben bulizik. December 7-én fergeteges medencés party várja a vendégeket.
Este 8-kor ismét megnyitja kapuit a fürdő és egészen éjjel 2-ig tart a mulatság. A fagyos őszi és téli estéken, hangulatos megvilágításban a külső és belső medencék csalogatják a vendégeket. A bulik ideje alatt, mind a belső mind a külső élmény medencék, jacuzzi, valamint a szaunák és sókabin is várja az idelátogatókat. A résztvevőket forralt bor, kakaós kalács, forró csokoládé is várja, valamint az élménymedencénél megnyílt új Coctail Bar is segít a hangulat fokozásában. A Mikulás party-n, az ország népszerű rádiós Nite Force Dj-e, Davis várja a populáris, elektromos zenék kedvelőit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.