Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Június 24. 18:21, péntek | PR
Forrás: (X)

Milyen kocsmai nyerőgépek érhetőek el online?

Milyen kocsmai nyerőgépek érhetőek el online?

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyi mindent találhatunk az interneten, ha egy kicsit kutatunk.

Bátran kijelenthetjük, hogy mára az online térben bármi elérhető, csak keresgélni kell egy kicsit. Pontosan így tettünk, mikor elkezdtünk nézelődni vajon, elérhetőek-e a kocsmai nyerőgépek online? Meglepő és egyben érdekes is, hogy milyen felfedezésre jutottunk. Szinte az összes kocsmai nyerőgép megtalálható a mai napig az interneten.

Bátran kijelenthetjük, hogy a 2012-es évtől, a kocsmai nyerőgépek betiltása óta, kizárólag online találkozhatunk ezekkel nyerőgépekkel. Azonban azt jó tudni, hogy az online kocsmai nyerőgépek szinte teljesen megegyeznek a korábban már jól ismert eredeti nyerőgépekkel. Ilyen például a Fruit Poker, az 5 line Jokers, az 5 line Mystery vagy az aprópénzt szinte azonnal elnyelő Super Dice vagy Multi Dice nyerőgépek. De azt sokan nem tudják, hogy ezek a kocsmai nyerőgépes játékok már nem csak ingyenes, de valódi pénzes módban is elérhetőek a világhálón. Most konkrétan bemutatjuk a legnépszerűbb online kocsmai nyerőgépeket.

Fruit Poker kocsmai nyerőgépes játék

Szinte mindenki, aki picit is kedveli a pókert, biztosan játszott már a gyümölcsös Fruit Poker nyerőgéppel. Ez az a videó póker nyerőgép, amelyet számtalan módon elérhetünk a világhálón. Van, ahol online játszhatunk vele demó módban, de például már letölthető a Google play áruházból is. A játék lényege, hogy minél több egyforma gyümölcs szimbólumunk legyen a leosztást követően. A főnyereményt 5 BAR szimbólum jelenti, ami a megtett tétünk 1000X-ét éri.

Super Dice kocsmai nyerőgép online

A Super Dice az első kockás nyerőgépek közé tartozik. A játék működése nagyon egyszerű. Csupán három tárcsából és 6 nyerővonalból áll. Lényege, hogy a nyerővonalakon egyező szimbólumok jelenjenek meg. Ha azonban a játék folyamán, a három tárcsán egyszerre vagy rápörgetéssel három kocka szimbólum jelenik meg akkor ingyenes pörgetést nyerünk. Ebben az esetben a pörgetés gomb megnyomásával tudjuk meg a pörgetések számát, ami maximum 6 lehet. Ráadásul, ha szerencsések vagyunk még a 2X-es szorzó is bevillan a bónuszkör kezdetén. Ez még nem minden, hiszen jackpotot is nyerhetünk a Super Dice nyerőgépen, ha az egyik nyerővonalon megjelenik 3 óra szimbólum. Ebben az esetben a főnyeremény összege a megtett tétünk 200X-a, de mivel ez is megduplázódhat, így akár 400X-os is lehet.

Multi Dice játékgép online

A Multi Dice játékgép kinézetében és játékmenetben, nagyban hasonlít az előbb bemutatott Super Dice nyerőgépre. Akár mondhatjuk, hogy a Super Dice második szériája a Multi Dice. A bónuszjáték aktiváláshoz itt is három dobókocka szimbólum kell. Ha ezt sikerült megnyernünk, akkor izgulhatunk a sok ingyenes pörgetésért és a szorzóért. Azonban, ha nem sikerült az sem gond, mert az ingyenes pörgetések folyamán, további ingyen köröket és szorzókat nyerhetünk, további hámom dobókocka megjelenésével. A szorzók nagysága elérheti az elképesztő 5X-et! Jackpotot egyértelműen itt nyerhetünk, akár az említett 5X-ös szorzóval is!

5 line Jokers online nyerőgép

Az 5 line Jokers is egy közkedvelt nyerőgép volt kocsmai körökben. A kezelése nagyon egyszerű. A megfelelő tét beállítása után a start gomb megnyomásával veszi kezdetét a játék. Nyereményünk akkor keletkezik, ha a 6 nyerővonal valamelyikén azonos szimbólum jelenik meg. Ezek a szokásos szimbólumok: 7-es, narancs, cseresznye, szilva, dinnye, citrom. Azonban, ha három csillag szimbólumot sikerült kipörgetnünk, akkor azonnali nyereményben részesülünk, ami a tétünk maximum 25X-e! A maximum nyereményt három Joker szimbólum megjelenésével is azonnal megkapjuk!

5 line Mystery nyerőgép

A köztudatban „csillagos" nyerőgépnek nevezett 5 line Mystery korábban minden kocsmában megtalálható volt. Mára, mint ahogy számos más kocsmai nyerőgéppel, kizárólag online találkozhatunk. A nyerőgép felépítése és játékmenete némi eltéréstől eltekintve szinte teljesen megegyezik a korábban már említett 5 Line Jokers nyerőgéppel. Többek között a szimbólumok is teljesen azonosak. Az eltérést kizárólag a csillag szimbólum által nyújtott bónusz és a megnyerhető jackpot nagysága okozza. Jelen esetben is három csillag szimbólum egy bónuszjátékot aktivál, ahol azonnali pénznyereményeket és a jackpotot nyerhetjük meg maximum 200X-os értékben.

Hol játszhatunk valódi pénzzel, a kocsmai nyerőgépekkel?

Magyarországon kizárólag államilag engedélyezett online kaszinókban érhetőek el az online kocsmai nyerőgépek. Jelenleg három cégnek van engedélye online kaszinókat üzemeltetni hazánkban. Ezek névsorát megtaláljuk a Szerencsejáték Felügyelet honlapján. Mindegyik kaszinó gyors be és kifizetést biztosít a játékosok számára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.