Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2020. Június 26. 19:36, péntek | Helyi
Forrás: (x)

Minden, amit a fürdőszobai szőnyegről tudni érdemes

Minden, amit a fürdőszobai szőnyegről tudni érdemes

A fürdőszoba, a lakásban az egyik olyan hely, ahol nem csak relaxálhatunk, hanem a kényelmünket is biztosítja.

Természetesen, csak abban az esetben, ha mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a hely valóban maximálisan kiszolgálja az igényeinket. A fürdőszobai szőnyegek és akár egy jól megválasztott, fürdőszobába elhelyezett futószőnyeg is ezt a célt szolgálja.

Kényelem és luxus a fürdőszobában

Bizonyára sokan érezték már a fürdőszobai, úgynevezett kilépő szőnyeg hiányát, amikor valahol nyaraltak. A zuhanyfülke elé leterített szőnyeg nem pusztán a kényelmünket biztosítja, hiszen milyen kellemes egy bolyhos kilépő szőnyegre rálépni, hanem a biztonságunkat is megteremti, hiszen nagyon balesetveszélyes vizesen, egy csúszós járólapra kilépni.

A futószőnyeg és a fürdőszoba védelme

A fürdőszobában elhelyezett szőnyegek, például egy stílusos és szépen megmunkált futószőnyeg, nem csupán a mi védelmünket szolgálja, hanem a járólap felületét is megóvja a karcolásoktól és az esetleges sérülésektől. Természetesen, a vízzel szemben is védelmet élvezhet a fürdőszoba burkolata, hiszen a víz, előbb – utóbb még akkor is okozhat vízkövesedést a fürdőszobai felületeken, ha egyébként kényesen ügyelünk a tisztaságra. A futószőnyeget pedig sokkal egyszerűbb kitisztítani, mint a vízkövet leoldani az adott járólapról és meg van a kockázata, hogy az adott burkolat megkarcolódik, vagy más sérülés esik rajta.

A fürdőszobai futószőnyeg nyáron hűt, télen fűt

Természetesen, nem a szó szoros értelmében, de ez valóban így van. Nyáron a fürdőszobai burkolat, járólap hűvösét érezhetjük a talpunk alatt, amikor kilépünk a zuhanyfülkéből, míg télen kellemes meleget áraszt a futószőnyeg, akármilyen anyagból is készült.

Stílusossá varázsolja a helyet

A fürdőszobát is lehet dekorálni, de ebben a helyiségben sokkal kevesebb lehetőségünk van a kiegészítők kihelyezésére, a dekorációs elemek felfüggesztésére és arra, hogy kicsit a saját stílusunkat is megmutassuk a fürdőszobán keresztül. Azonban egy élénk színű, egy karakteres mintázatú, vagy egy különös anyagból készült szőnyeggel, teljesen más megvilágításba helyezhetjük a fürdőszobánkat. A futószőnyeg remek lehetőséget teremt arra, hogy lakásunknak még ezt a pontját is otthonossá és barátságossá varázsoljuk.

A futószőnyeg mérete sem lehet akadály

Amennyiben elgondolkodtunk egy fürdőszobai futószőnyeg vásárlásán, úgy ne aggódjuk a méret miatt, hiszen a gumis hátoldalú szőnyegeket méretre is meg lehet vásárolni. A futószőnyeg többféle méretben – 1 méter, 80 cm és 67 cm szélességben – is kapható, így bármely fürdőszobába remekül illeszkedhet, csupán csak a megfelelő, a mi fürdőszobánkkal kompatibilis méretet szükséges kiválasztanunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban