Városlista
2021. május 7, péntek - Gizella

Hírek

2021. Április 29. 12:00, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Minden, amit az ipari porszívókról tudni érdemes

Minden, amit az ipari porszívókról tudni érdemes

Ha létezik olyan porszívó, amely nem retten meg attól, ha komolyabb tisztításra van szükség és munkája nyomán egyetlen szösz sem marad a felületen, akkor bizony azok az ipari porszívók.

Ezek a robosztus felépítésű, nagy teljesítményű gépek hosszabb élettartammal bírnak, mint az otthonokban használatos társaik, ráadásul igen sokoldalú az a feladatkör, amellyel képesek megbirkózni.

Milyen területeken érdemes ipari porszívókat használni?

Számos különböző olyan terület létezik, ahol hatalmas segítséget nyújt egy ipari porszívó használata. Legyen az egy hotel vagy szálloda rendben tartása, egy autó belső terének kitisztítása vagy egy építkezés során keletkezett szennyeződések eltávolítása, hatalmas segítség lehet egy olyan szerkezet, amely képes a legkülönfélébb száraz és nedves anyagok felszívására. Mindez pedig csak a jéghegy csúcsa, hiszen sok esetben bizonyos felületen szárítására is alkalmazható, sőt, egyéb eszközök használatához is előkészíti a terepet.

Mit érdemes tudni az ipari porszívókról?

Amellett, hogy az ipari verziók sokkal nagyobb teljesítménnyel bírnak mint az otthon használatos társaik és strapabíróbbak is, számos más téren is van közöttük különbség, ezekben segített nekünk a Szerszámkell csapata. Bár a működési elv ugyanaz, mégis számos olyan funkcióval bírnak az ipari tevékenységekhez készült verziók, amelyek elengedhetetlenek a precíz és maradéktalan munkavégzéshez.

A méret

A nagy méret önmagában nem lenne elég, ha nem társulna hozzá erős tengely és nagy kerekek is. Ezáltal viszont könnyedén lehet mozdítani a gépet és eljuttatni A pontból B pontba még akkor is, ha közben olyan dolgok képeznek akadályt, mint például a magasabb küszöbök. Ha elég hosszú a kábel ami hozzá tartozik, igen nagy területet lehet e szerkezet segítségével megtakarítani megállás nélkül.

Porzsák nélküli működés

A legideálisabb, ha az ipari porszívó nem csak a port, de a nedves és egyéb jellegű szennyeződéseket is képes összegyűjteni. Éppen ezért nagyon fontos, hogy porzsákkal is ugyanolyan jól funkcionáljanak, mint porzsák nélkül. A porzsák nélküli tartályok rendszerint műanyagból vagy nemes acélból készülnek, amelyekből könnyedén eltávolítható az összegyűjtött kosz. Vagyis minden esetben úgy szabadulhat meg a szennyeződésektől, hogy az nem kerül újra a levegőbe.

Fúvó funkció

A legtöbb eszköz a nedves-száraz szívás mellett rendelkezik fúvó funkcióval is. Ez főként az építkezéseken nyújt nagy hasznot, hiszen a bontás, kalapálás és fúrás mellett vannak olyan munkafolyamatok, mint a festés vagy a lakkozás, melyek szárítást igényelnek. Ilyen és ehhez hasonló esetekben nagy segítség lehet az ipari porszívó fúvó funkciója.

Öntisztuló filter

A por-és vízszívó berendezés folyamatos munkára lettek tervezve, így nem a felhasználónak kell bajlódnia a filterek megtisztításával. Az automata filtertisztítás során a szűrő automatikusan rázza le magáról a port, egyfajta öntisztító folyamatként. Ez pedig hatalmas segítséget jelent a mindennapi munkavégzés során.

Fejlett elszívó rendszer

Szintén növeli a felhasználási területet az, hogy ha a használni kívánt gépek esetében lehetőség van az ipari porszívóhoz való csatlakoztatásra. Sok esetben ez nagyon hasznos funkciónak bizonyul, hiszen még az előtt elszívja el a gép a port mielőtt a légtérbe és a talajra kerülne.

A teljesítmény

A megfelelő termék kiválasztásánál a hatékonysága a legfőbb szempont, azonban ezzel párhzamosan érdemes mérlegelni azt is, hogy a nedves por-és vízszívó milyen vákuumot képes létrehozni. Ennek nyomán ugyanis a maximális szívóerő is meghatározható, sőt, mindez azt is jelzi, hogy hány liter levegőt képes átszívni percenként.

A fentiek alapján egyértelműen látszik, hogy az ipari porszívók nagyon sokféle helyzetben alkalmazhatók eredményesen, hiszen a sokféle funkció nagy segítség lehet számos különböző területen. Egy ideális szerkezet segítségével öröm a munka, hiszen ahol hatékonyság és precizitás van, ott rengeteg időt és energiát lehet megspórolni.

Címkék: porszívó

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 30. 15:16, péntek | PR

3+1 legnépszerűbb drágakő: ezt kell tudnod róluk

Gyermekkorunk kalózjátékai során a legnagyobb elszántsággal nyomoztunk utánuk… A kincsestérképen csak a színük volt feltüntetve, de mi tudtuk, mit fogunk keresni: Gyémánt, Rubin, Zafír, Smaragd!

2021. Április 30. 09:33, péntek | PR

A Dolce Gusto kompatibilis kapszulákkal igazi élmény minden korty kávé!

Tudtad, hogy egy csésze kávé után még órákkal később is benne van a koffein a szervezetedben? Úgy bizony, ez is egy hatása a kávénak a szervezetünkre, ezen kívül pedig még számtalan más hatással bír!

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 22. 15:13, csütörtök | PR

Őrült kíváncsiak az emberek erre a koncertre!

A magyarok ki vannak éhezve a jó koncertekre, legalábbis erre utal, hogy már tízezrek nézték meg a Németországban és Amerikában élő magyar zenész-producer Leslie Mandoki és világsztár barátai online koncertjét.