Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 29. 08:04, szombat | Helyi
Forrás: KEMRFK

Minden bűnöző visszatér a tett színhelyére? – Elfogták a dorogi kocsifeltörőket

Minden bűnöző visszatér a tett színhelyére? – Elfogták a dorogi kocsifeltörőket

Egy hete még sikerült meglépniük, mára azonban elfogták a rendőrök azt a két dorogi kocsifeltörőt, akik negyedmillió forintot loptak. Az egyenruhások ugyanott újabb célpontkeresés közben szúrták ki a gyanúsítottakat.

Egy tehergépkocsi feltörésével gyanúsítja a Dorogi Rendőrkapitányság a 64 éves B. Tamást és az 53 éves Cs. Árpádot. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint június 18-án kifeszítették egy dorogi élelmiszerüzlet előtt parkoló tehergépkocsi zárját, majd a járműből eltulajdonítottak egy pénztárcát. Szerencséjük volt az elkövetőknek, a negyedmillió forint volt. A nyomozók széleskörű adatgyűjtést végeztek, így merült fel annak a gyanúja, hogy a bűncselekményt B. Tamás és Cs. Árpád követte el.

A két férfi június 27-én visszatért a tett helyszínére. Ekkor elpártolt mellőlük a szerencse, a nyomozók kiszúrták őket. Nem csaptak le rájuk azonnal, figyelni kezdték őket. Látták, amint a gyanúsítottak egyike a parkoló járműveket nézegette. Társa eközben kiszállt kocsijából, majd a hátsó ülésen lefeküdt. Pár perccel később a gépkocsifeltörő visszaszállt a járműbe és a két férfi elhajtott a helyszínről. Ezúttal nem találtak olyan autót, melyben érték lett volna, a rendőröknek azonban elegendő volt a látvány, hogy azonosítsák a korábbi bűncselekmény elkövetőit. Utánuk kanyarodtak és megállásra kényszerítették őket. A gyanúsítottakat a nyomozók előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra.

B. Tamás és Cs. Árpád ellen nagyobb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. B. Tamást őrizetbe vette a rendőrség, Cs. Árpád szabadlábon védekezhet a büntetőeljárás során.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT