Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2016. November 23. 10:36, szerda | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

Minden diák „kimenekült” az Árpád-házi iskolából

Minden diák „kimenekült” az Árpád-házi iskolából

Közel 1300 diák és pedagógus bevonásával nagyszabású kiürítési gyakorlatot tartott a katasztrófavédelem az Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola diákjai, óvodásai és pedagógusai részére kedden.

A gyakorlat előtt a közösségi szolgálatban részt vevő diákok megismerkedtek a katasztrófavédelem rendszerével, majd a közösségi szolgálatról hangzott el néhány hasznos információ. A tájékoztató végén megszólalt a tűzjelző hangja, majd az egész intézményből sorokba rendeződve, fegyelmezetten haladtak a diákok és pedagógusaik a kijelölt gyülekezőhely felé. A gyakorlat elérte a célját, a biztonságos és gyors menekülés érdekében az épületet öt irányból hagyták el, kettő perc alatt. A pedagógusok a naplók segítségével létszámellenőrzést tartottak, majd a gyakorlatot követően mind visszatérhettek az épületbe és folytatódhatott a tanítás.

Fotók: Petró Éva alezredes - Esztergom KvK

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.