Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Október 27. 18:26, szerda | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Minden jó, ha ….

Minden jó, ha ….

Sajnos idén nem nagyon volt olyan, hogy a Ritmus ASE mindkét támogatott párosának szerencséje van, ez a Rallye Hungary-n sem volt másként.

Turánéknak volt főleg nehéz dolga defektek miatt, bár tempójuk remek volt és nagy reményekre jogosított minket. Klauszék inkább azt szenvedték, hogy nem az ERC mezőnybe neveztek, ezáltal rengeteg hátrány érte őket, ennek ellenére egy remek ORB 3. helyet szereztek, míg az ERC mezőny nagyszerű 7. helyén végeztek, nagyon kicsi különbségekkel lemaradva az elejétől.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Mindkét párosunk tempója nagyszerű volt, sajnos Turánékat fogságban tartja az idei balszerencse, ami remek részeredmények mellett több defektet is eredményezett. Az első napi utolsó szakaszon több defektje is volt, így nem érte el a napi célt és olyan hátrányba került, ami után sok mindent mérlegelve a kiállás mellett döntöttünk.



Klauszék viszont, ahogy az egész évet, ezt a versenyt is hiba nélkül teljesítették. Az elért eredményeik különösen annak fényében értékesek, hogy a balesetek és egyéb események miatt első nap többször is átlagidőt kaptak, ráadásul bő egy órával a mezőny után rajtoltak, minden alkalommal jéghideg gumikon, hosszú várakozás után, ami nagyon nem egyforma körülmény az elejéhez képest, ráadásuk ők a második kört végig sötétben teljesítették.

Másnap hasonló körülmények között mentek, többször is pár másodperccel elmaradva csak a győztestől. Aki jártas ebben a sportban, tudja, mennyit számítanak a körülmények, így ezek után még értékesebbek az elért helyezések! Nagy gratula nekik, nagyon büszke vagyok rájuk!



A Ritmus ASE együttműködő partnerei:
CS-Process Kft, Sun&Fun Holidays, Hetech Trend Kft, Multifilm Kft., Autóflex Kft, Krisped Kft, Multiprogres B.R. Kft, All4office kft, Droidx Kft, Sütödetech Kft, Airvent Zrt, ZFW Hortiservice Kft, Villumen Kft, Aqua-Start Kft, Copy and More kft. , CATA.

Fotó: MGR Images
- Várkonyi Szabolcs -

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.