Városlista
2024. október 26, szombat - Dömötör

Hírek

2024. Október 25. 18:04, péntek | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Minél nagyobb serleggel szeretnénk hazamenni!

Minél nagyobb serleggel szeretnénk hazamenni!

Beszélgetés Juhász Csaba raliversenyzővel, aki a micut egy Peugeot-ra cserélte.

Zemplén Rally
2024.10.25-27.
Juhász Csaba - Velezdi Eszter
Kole Media Center Kft.
Peugeot 208 Rally4

Nem a micuval, hanem egy Peugeot 208 Rally4-el vágtok neki a versenynek. Miért is ezzel?
- Sajnos a Mitsubishi nem készült el. Nem jött meg időben egy váltó alkatrész, ezért most egy Peugeot mellet tettük le a voksunkat. Versenyeztünk már ezzel a típussal, ismerjük és kedveljük ezt az autót, ezért esett erre a választás.

Ennyi gyorsot hány felírásból szeretnétek teljesíteni?
- Általában négy felírásból szeretek menni, de gyakorlatilag annyit fogunk menni a pályákon, amennyit az időbeosztásból maximálisan ki lehet hozni.

Öt szerviz lehetőség vár rátok és a Peugeot-ra. Mennyire veheti ki az erőt belőletek és a kocsiból a 163 versenykilométer?
- Ez egy gyári építésű autó, ennek bírnia kell. Mi pedig formában vagyunk!

Ez a verseny lesz 2024 utolsó ORB futama számotokra. Mi lesz a célotok ezen a versenyen?
- Mivel az ORB-ben idén ez az egyetlen futamunk, ezért nekünk nem kell számolgatnunk, és taktikáznunk egy esetleges év végi helyezésért. Minél nagyobb serleggel szeretnénk hazamenni, és ezért meg is teszünk mindent.

Együttműködő partnereink: P.O.P. Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Controll Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft, TT Sped Kft., Lubland Kft, Green Goes Kft.. FEEL-it Bt, GTT-Logistic Solution Kft., BB-Logistic Solution Kft., LetMeSolvelt Kft., Robinwork Kft., Choco-Milk Kft.,Érdi Team Kft, Az “Infovárosok.hu hírportál hálózat”.

Fotó: Hajóka SportFotó
- Hajósi Miklós -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 25. 07:44, péntek | Sport

Európa-liga - Megszerezte első győzelmét a Ferencváros

A Ferencváros hazai pályán 1-0-ra legyőzte csütörtökön a Nice csapatát a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának harmadik fordulójában, így megszerezte az első pontjait.

2024. Október 23. 15:40, szerda | Sport

Benyó Máté kétszeres Magyar Bajnok lett a SlovakiaRingen

A Korda Racing versenyzője három nemzeti bajnokság mezőnyét maga mögé utasítva magabiztos győzelmet aratott a FIA CEZ sorozat és a magyar bajnokság utolsó, közös állomásán a Supercarok között.