Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2013. Június 21. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: MNO

Minimális változtatásokkal frissül a Suzuki Swift

Minimális változtatásokkal frissül a Suzuki Swift

A Suzuki Swift életében is eljött a pont, hogy átélje a szinte kötelező frissítést, ám a japánok ezúttal még a szokásosnál is visszafogottabban nyúltak az esztergomi kisautóhoz. Könnyen lehet, hogy a hamarosan érkező utód miatt nem piszkálták jelentősebben.

Noha a gyártó hivatalos sajtóközleménye még nem futott be szerkesztőségünkbe, a kiszivárgott fotók alapján szinte minden fontosabb momentumot meg tudunk állapítani. Azt már most kijelenthetjük, hogy aki Swiftet szeretne vásárolni, nem feltétlenül érdemes várnia a friss, 2014-es modellévű változatra, oly csekély a módosítások száma.

Kívülről a manapság már nélkülözhetetlen kellék, a ledes nappali menetfény tűnik fel, illetve a külső visszapillantó tükrök házába költöztetett irányjelzők, egyéb változtatást hiába keresünk. A motorpalettát illetően több mint valószínű, hogy egyáltalán nincs újdonság, ám mindezt nem bánjuk, ugyanis az 1242 köbcentis benzines, illetve az 1,25-ös turbódízel is bizonyította rátermettségét tesztjeinken. Az utastér a fotók tanúsága szerint ugyancsak érintetlen maradt, egyedül az árlista esetleges módosulása felett lebeg kérdőjel, de könnyen lehet, hogy a Suzuki ezen sem morfondírozik sokat, és a szeptemberben esedékes frankfurti autószalonon bemutatkozó friss Swiftet valószínűsíthetően változatlan áron kínálja majd.

Címkék: autó, suzuki, swift

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.

2024. Július 20. 07:16, szombat | Belföld

Orbán Viktor: a patrióták nagy előretörést értek el

2024. Július 20. 07:15, szombat | Belföld

KSH: a benzin 7, a dízel 2 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 616 forint volt, ami 7 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértéknél.