Városlista
2021. április 10, szombat - Zsolt

Hírek

2021. Március 31. 13:49, szerda | PR
Forrás: (x)

Minőségi kávé és french press kávéfőző az Ebenica Coffee kávépörkölőtől

Minőségi kávé és french press kávéfőző az Ebenica Coffee kávépörkölőtől

Aki szeret kávézni, nagyon jól meggondolja, hogy honnan is vásárolja meg a kávéját, hiszen egy igazi ínyenc nem elégszik meg akármilyen kávéval. A jó kávé sokféle jellemzőt hordoz magában.

A kávé aromája nagyon lényeges, ez az egyik mutatója a kávé frissességének, illetve a kiváló minőségének.

A kávé úgynevezett testessége nagyban befolyásolja a kávé általános ízét. A kávé testességét befolyásolja, hogyan főzték, milyen szűrőt használtak a kávé főzése során. A kávé alapvetően keserű, de még az sem mindegy, hogy ez a keserűség milyen, ha ez utóízként is megmarad a szájban, az semmi jót nem jelent.

Kiemelkedő minőségű kávé az Ebenica Coffee kávépörkölőtől

Az Ebenica Coffee, Európában az egyik legjobb kávépörkölők között van. A kávépalettájuk színes és ezek a kávék kiemelkedő minőséget képviselnek. A pörkölőt üzemeltetők úgy vélik, hogy a kávé minőségén sok múlik, hiszen már az sem mindegy, hogy a kávészemekkel hogy bánunk. Jó minőségű kávét csakis a kézzel szedett kávészemek garantálhatják.

Az Ebenica Coffee zöld színű, pörköletlen kávészemeket vásárol csak, amely kávészemeket úgynevezett kávéügynököktől szereznek be. A pörkölés és a csomagolás pedig már náluk történik. A kávészemeket gondosan átválogatják, az oda nem illő szemeket és a szennyeződéseket eltávolítják. Majd jön a pörkölés, de még ez után is alaposan ellenőrzik a kávét.

A kávé védőcsomagolásba kerül. A csomagolásban Bosch szelepet használnak, amely meggátolja, hogy felesleges fény és levegő kerüljön a kávécsomagokba. A kávé frissességének megőrzését nagyon lényegesnek tartják, és ha tőlük rendelünk, akkor a csomagot is nagyon gyorsan kiszállítják, mindössze két napot kell várnunk, hogy megízleljük az Ebenica Coffee kifogástalan minőségű kávéit.

Ha a terveink között szerepel a kávé vásárlás, akkor adjunk egy esélyt az Ebenica Coffee kávéinak, hiszen a webshopjukban válogathatunk íz – édes, nem savas, keserű, gyümölcsös-, fajta – 100% Arabica, Arabica és Robuszta – és őrlés – szemes, őrölt – szerint, de még a kávéfőző gépek között is válogathatunk.

Mi az a french press kávéfőző?

A french press kávéfőző egy olyan klasszikus kávéfőző, amelyet egy olasz tervező szabadalmaztatott 1929-ben. A french press kávéfőzővel készített kávé egyedi ízt és aromát kölcsönöz a kávénak, jobban tudjuk a víz hőmérsékletét ellenőrizni kávékészítés közben. A kávéfőző további előnyei közé tartozik, hogy a használata egyszerű és könnyen tisztítható és bárhová magunkkal vihetjük.

Az Ebenica Coffee webáruházában is találkozhatunk ilyen kávéfőzővel, mégpedig Bialleti French Press kávéfőző néven. A kávéfőző elegáns és dizájnos megjelenésű és a kávéfőzőben nem csak kávét, hanem teát és gyógynövényszirupot is készíthetünk. A minőségi french press kávé készítésével kapcsolatban hasznos információkat találhatunk az Ebenica Coffee oldalán.

A fotó forrása:
KariDesign / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 07. 15:12, szerda | PR

A Koriander Hidegkonyha Esztergom belvárosának egyik legújabb gasztro-színfoltja.

Fő profilunk hidegkonyhai ételek készítése, illetve meleg ételek készítése is igény esetén, de ha egy különleges desszertre vágyik, akkor is a Koriander a jó választás.

2021. Április 06. 16:11, kedd | PR

Street food ételek máshol, máshogy

Bizonyára sokan szembesültünk azzal, hogy eddigi életünket mennyire befolyásolja a járvány helyzet okozta korlátozások.

2021. Április 05. 09:55, hétfő | PR

Miért megtérülő befektetés az ingatlanfotózás?

A koronavírus-járvány által összekuszált ingatlanpiacon az eddigieknél is fontosabb, hogy egy hirdetés kitűnjön a tömegből.

2021. Április 02. 18:07, péntek | PR

Tavaszi ruhafrissítés nőknek és férfiaknak

Minden évszakban ráfér a gardróbunkra némi megújulás, a ruhatárunk felfrissítése. A férfiak és a nők is szeretnek minden évszakban, így tavasszal is új holmikat vásárolni.