Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Március 31. 13:49, szerda | PR
Forrás: (x)

Minőségi kávé és french press kávéfőző az Ebenica Coffee kávépörkölőtől

Minőségi kávé és french press kávéfőző az Ebenica Coffee kávépörkölőtől

Aki szeret kávézni, nagyon jól meggondolja, hogy honnan is vásárolja meg a kávéját, hiszen egy igazi ínyenc nem elégszik meg akármilyen kávéval. A jó kávé sokféle jellemzőt hordoz magában.

A kávé aromája nagyon lényeges, ez az egyik mutatója a kávé frissességének, illetve a kiváló minőségének.

A kávé úgynevezett testessége nagyban befolyásolja a kávé általános ízét. A kávé testességét befolyásolja, hogyan főzték, milyen szűrőt használtak a kávé főzése során. A kávé alapvetően keserű, de még az sem mindegy, hogy ez a keserűség milyen, ha ez utóízként is megmarad a szájban, az semmi jót nem jelent.

Kiemelkedő minőségű kávé az Ebenica Coffee kávépörkölőtől

Az Ebenica Coffee, Európában az egyik legjobb kávépörkölők között van. A kávépalettájuk színes és ezek a kávék kiemelkedő minőséget képviselnek. A pörkölőt üzemeltetők úgy vélik, hogy a kávé minőségén sok múlik, hiszen már az sem mindegy, hogy a kávészemekkel hogy bánunk. Jó minőségű kávét csakis a kézzel szedett kávészemek garantálhatják.

Az Ebenica Coffee zöld színű, pörköletlen kávészemeket vásárol csak, amely kávészemeket úgynevezett kávéügynököktől szereznek be. A pörkölés és a csomagolás pedig már náluk történik. A kávészemeket gondosan átválogatják, az oda nem illő szemeket és a szennyeződéseket eltávolítják. Majd jön a pörkölés, de még ez után is alaposan ellenőrzik a kávét.

A kávé védőcsomagolásba kerül. A csomagolásban Bosch szelepet használnak, amely meggátolja, hogy felesleges fény és levegő kerüljön a kávécsomagokba. A kávé frissességének megőrzését nagyon lényegesnek tartják, és ha tőlük rendelünk, akkor a csomagot is nagyon gyorsan kiszállítják, mindössze két napot kell várnunk, hogy megízleljük az Ebenica Coffee kifogástalan minőségű kávéit.

Ha a terveink között szerepel a kávé vásárlás, akkor adjunk egy esélyt az Ebenica Coffee kávéinak, hiszen a webshopjukban válogathatunk íz – édes, nem savas, keserű, gyümölcsös-, fajta – 100% Arabica, Arabica és Robuszta – és őrlés – szemes, őrölt – szerint, de még a kávéfőző gépek között is válogathatunk.

Mi az a french press kávéfőző?

A french press kávéfőző egy olyan klasszikus kávéfőző, amelyet egy olasz tervező szabadalmaztatott 1929-ben. A french press kávéfőzővel készített kávé egyedi ízt és aromát kölcsönöz a kávénak, jobban tudjuk a víz hőmérsékletét ellenőrizni kávékészítés közben. A kávéfőző további előnyei közé tartozik, hogy a használata egyszerű és könnyen tisztítható és bárhová magunkkal vihetjük.

Az Ebenica Coffee webáruházában is találkozhatunk ilyen kávéfőzővel, mégpedig Bialleti French Press kávéfőző néven. A kávéfőző elegáns és dizájnos megjelenésű és a kávéfőzőben nem csak kávét, hanem teát és gyógynövényszirupot is készíthetünk. A minőségi french press kávé készítésével kapcsolatban hasznos információkat találhatunk az Ebenica Coffee oldalán.

A fotó forrása:
KariDesign / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.