Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Augusztus 14. 07:43, hétfő | Helyi
Forrás: ITE

Mire készüljünk, ha gyerekekkel megyünk hotelba nyaralni?

Mire készüljünk, ha gyerekekkel megyünk hotelba nyaralni?

Lassan véget ér a nyári főszezon, de még mindig remek lehetőségek tárulnak elénk, ha gyermekeinkkel betervezünk egy rövid nyaralást az iskola és óvodakezdés előtt.

A lehetőségek persze nem csak a kedvező árakról szólnak, hanem a családbarát, baba- és gyermekbarát nyaralásokról, szállásokról.

Az első eldöntendő kérdés, hogy milyen távolságot vagyunk hajlandóak megtenni azért, hogy az egész család kipihenhesse magát a szabadság alatt. A szálláshelyek kiválasztásánál kell körültekintően eljárni, ha pici gyerekkel indulunk útnak, hiszen a nyaralás alatt itt töltjük a nap nagy részét. Érdemes olyan hotelt keresni, ahol a megfelelő szobák mellett gyerekprogramokat és orvosi ügyeletet is találunk, akár egész napra. Sok esetben egy biztonságos gyerekmedence, vagy egy felügyelettel ellátott játszóház éppen elég élményt jelent a kisgyereknek.

Mit vigyünk magunkkal, ha gyerekekkel megyünk nyaralni?
Ami biztos, baba- és gyermekbarát szállásokon etetőszékre, a pelenkázóra nem lesz szükség, mert a legtöbb szálláson ezeket már biztosítják. Ruhaneműt is minimális mennyiségben, hiszen a gyerekek a legtöbb időt a vízben, a homokozóban vagy a játszóházban töltik majd. A legszükségesebbeket és a kedvenceket ne felejtsük betenni a bőröndbe.

Milyen a családbarát hotel?
Ezekben a hotelekben senkit sem zavar, ha a gyermekek a folyosón szaladnak, vagy pancsolnak a medencében. A hotel felkészülten várja a gyermekeket is az étkezések során, a számukra megfelelő evőeszközökkel és ételekkel. A játszóházakban a gyerekek nem unatkoznak a foglalkozások során, a felnőttek nyugodtan és gondtalanul élvezhetik a pihenést.

A gyermekpancsoló mára már kis élménymedence, csúzdával összekötve. Játszótér a szabadban, hinták, homokozók és kor szerinti sportolási lehetőségek. Rossz idő esetén a játszószobák állnak rendelkezésre.

Mi az elmúlt héten egy ilyen családbarát helyet fedeztünk fel Simontornyán a Fried Kastélyszállóban töltöttünk egy hetet a gyerekekkel. Tökéletes kikapcsolódás volt a gyönyörű francia Kastélyparkban, ahol a gyermekeink még egy kisállat simogatót is felfedeztek. Minket felnőtteket pedig biliárd, asztalitenisz, asztali foci, darts, kártyák, társasjátékok, lengő teke, strandröplabda pálya, tollaslabda és egy karaoke szoba várt a Welness- Fitness Központ használata mellett.

További programlehetőségekre is leltünk a szállodában és a környéken: borkóstolás felnőttek részére, lovaskocsikázás, horgászati és túrázási lehetőségek a közelben.
A családbarát hotel áraiban is tükrözi nevét, 7 éves korig a gyermekek részére ingyenes, és 12 éves korig kedvezményes árakkal került kialakításra, így bőven jutott fagyira, lángosra gyermekeink nagy örömére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.