Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. December 23. 10:11, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Mit csinál egy jó pedikűrös?

Mit csinál egy jó pedikűrös?

Amikor valaki pedikűrös szalont választ, az első és legfontosabb számára, hogy a pedikűrt végző szakember releváns szakmai tudással rendelkezzen,

ehhez pedig a legjobb mérő, hogy az adott pedikűrös mennyi és milyen pedikűrös továbbképzésen vett részt. Hogy is zajlik egy pedikűr kezelés, miért fontosak a pedikűrös továbbképzések és mi az Arkada kezelés? Olvasd tovább cikkünket!

Milyen egy átlagos pedikűrös kezelés?

Egy átlagos, mindennapi pedikűrös kezelés fókuszában általában a talpon és a lábujjakon található megkeményedett bőrréteg eltávolítása, illetve a láb bőrének ápolása, esztétikussá varázsolása áll. Milyen lépésekre számíthatsz a kezelés során?

Szinte minden pedikűrös továbbképzés nélkül is a fertőtlenítő és puhító hatású melegvizes lábáztatással kezdődik, amely minden vendégnek kellemes élményt szokott nyújtani. Egy jó pedikűrös továbbképzés során megtanulja felismerni a különböző bőrtípusokat, így személyre szabottan tudja megállapítani a szükséges időt erre a lépésre.

Következő lépésként egy előzetesen fertőtlenített talpkéssel vagy pengvével eltávolítja a szakember a megkeményedett bőrt a nagylábujj tetejétől indulva, majd egy reszelővel finomítja a bőrfelületet. A talpkés és penge használatától nem kell megijedni, egyáltalán nem okoz fájdalmat.

Ezután a körmök kezelése következik, amely egy körömbőr igazításból, körömsánc tisztításból és egy óvatos körömvágásból áll. Végül pedig egy krémezés következik, ahol egy minőségi hidratáló krém kerül a lábfejre. A pedikűrös továbbképzésen részt vett szakemberek a képzésen találkoznak a legminőségibb lábápoló termékekkel, így náluk biztosan színvonalas hidratáló kezelést kaphatsz!

Miért fontos minden pedikűrösnek a pedikűrös továbbképzés?

Egy vendég manapság a szaktudása és az ajánlások alapján választ pedikűröst, így minden pedikűrösnek ajánlott pedikűrös továbbképzésekre járni, ahol megismerkedhetnek és elsajátíthatják a legújabb technikákat, valamint a legújabb termékek használatát.

Manapság már rengeteg olyan pedikűrös technika létezik, aminek elsajátításával a pedikűrös magának és vendégének is időt spórolhat meg, vagy épp egy sokkal színvonalasabb és akár kevesebb kellemetlenséggel járó kezelést tud adni. Ezeket a technikákat legkönnyebben már a technikában mély szaktudással rendelkező oktatók tudják átadni egy-egy pedikűrös továbbképzés során, azonban a világ folyton változik, ezért egy jó pedikűrös folyamatosan tanul.

Mi az Arkada képzés?

A modern kor egyik ilyen technikája az Arkada technika, amelynek köszönhetően a körömgyógyászat egy egészen új szintre lép. Ennek a módszernek köszönhetően ugyanis már műtét nélkül kezelhető körömbenövés és a körömdeformitás. Az Arkada módszer tudásához a pedikűrösök pedikűrös továbbképzés révén juthatnak hozzá, viszont a befektetett energia meghozza gyümölcsét, ugyanis ügyfélkörük egészen biztosan bővülni fog a képzés hatására.

Érdemes még megemlíteni, hogy az Arkada módszeren kívül Arkada termékek is kaphatóak, amelyet bárki beszerezhet, így akár otthon is minőségi lábbőr kezeléssel tudja megjutalmazni lábát a terméknek köszönhetően.

A világ folyamatosan fejlődik, így egy jó pedikűrös is, amelyre a legjobb helyszínt egy pedikűrös továbbképzés tudja adni. Egy megfelelő pedikűrös szakember a kezelés során tapasztalatára és szakértelmére támaszkodva szinte minden lábfejből puha és esztétikus lábfejet varázsol, szinte teljesen fájdalommentesen, legyen szó Arkada kezelés szükségességéről vagy egy sima hidratáló kezelésről. Amennyiben bőrproblémákkal küzdesz a lábadon vagy csak szép lábakat szeretnél, bátran látogass meg egy pedikűrös szalont!

Címkék: pedikűr, pedikűrös

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.