Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Augusztus 07. 06:00, vasárnap | Sport
Forrás: mti

Mobilapp: olimpiára hangolva

Mobilapp: olimpiára hangolva

Az olimpia kezdetére ismét exkluzív digitális szolgáltatásokkal bővült az M4 Sport mobilapp, amit érdemes frissíteni, vagy ha még nincs ott a mobilkészülékén, akkor letölteni.

A fejlesztéssel párhuzamosan az M4 Sport televíziócsatorna portálja, az http://m4sport.hu is új tartalmakkal bővült.

Harmadik frissítését kapta meg az M4 Sport mobilalkalmazása pénteken, közvetlenül a riói olimpia nyitánya előtt. Az új szolgáltatások olyan exkluzív másodképernyős tartalmakat nyújtanak a felhasználóknak, mint amelyeket a kommentátorok is használnak az élő közvetítések során.

Ha el akar mélyedni az Olimpia legrészletesebb statisztikáiban, akkor az M4 Sport mobilapplikációja a legjobb választás: Magyarországon egyedülálló módon az applikáció megjeleníti a hivatalos olimpiai statisztikákat, így az alkalmazást böngészve mi is Knézy Jenőnek érezhetjük magunkat.

Az élő statisztikákon túl az app részletes versenynaptárat, éremtáblázatot, percről-percre közvetítéseket, videókat, és beállítható "push" értesítéseket tartalmaz: csak ki kell választani a bennünket érdeklő versenyszámokat, és az applikáció figyelmeztet bennünket, hogy közeleg az esemény.

Az app ötödik nagy újítása, hogy a közmédia által fogadott 14 riói jelből 12 élőben követhető az M4 Sport mobilalkalmazásában.

Így ha valaki a vitorlázást vagy éppen a golfversenyeket követné élőben, akkor mindenképpen érdemes letöltenie az M4 Sport megújult mobilalkalmazását.

Az applikációfejlesztéssel párhuzamosan fölfrissült az http://m4sport.hu portál is: aki igazán naprakész szeretne lenni a riói történésekkel, annak a közmédia az M4 Sport hivatalos oldalát ajánlja, melyen külön aloldalt nyitottunk csak a riói eseményeknek, ahol a legteljesebb képet nyújtjuk látogatóink számára.

Ez az aloldal a http://m4sport.hu/rio2016 aloldalon érhető el.

Címkék: mobilapp, olimpia, rio, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.