Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2020. Július 01. 12:51, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Mobillopásért is rácsok mögé lehet kerülni

Mobillopásért is rácsok mögé lehet kerülni

Az Esztergomi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki 2020. január 14-én egy esztergomi munkásszállón szobatársától ellopta a mobiltelefonját.

A férfi egy esztergomi munkásszállón lakott, ahová 2020. január 13-án vele egy szobába költözött a sértett. A vádlott 2020. január 14-én kihasználta, hogy a sértett távol van és a szekrényéből eltulajdonította a 19 500 forint értékű mobiltelefonját. A nyomozó hatóság a vádlottnál tartott házkutatás során megtalálta a sértett mobiltelefonját, így a sértett kára megtérült – közölte az ügyészség.

A férfi a lopást korábban kifosztás bűntette miatt kiszabott 6 hónap, 3 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés próba idején követte el.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy amennyiben a férfi az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri, abban az esetben a bíróság 6 hónap fogházbüntetésre ítélje, valamint 1 évre tiltsa el a közügyek gyakorlásától, továbbá rendelje el a vádlottal szemben kiszabott 6 hónap börtön végrehajtását is.

Korábbi cikkek:

Ellopták a nagy nyereményű nyertes szelvényeket

Bemászott a fürdőbe, majd ellopott egy táskát

Elítélték az interneten kokaint vásárló férfit

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.