Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2013. Július 02. 11:08, kedd | Helyi
Forrás: Polgármesteri Hivatal

Most akkor fizetős a parkolás Esztergomban vagy nem?

Most akkor fizetős a parkolás Esztergomban vagy nem?

Továbbra is ingyenes a parkolás Esztergomban, állítja a Polgármesteri Hivatal, míg a parkolási cég szerint már ismét fizetős. Az alábbi levelet Tétényi Éva polgármester küldte a városi cégnek.

Ezzel szemben a parkolást működtető cég korábbi tájékoztatása szerint viszont minden illetékes szervnek, így többek közt a katasztrófavédelemnek is megküldte a rend visszaállításáról a tájékoztatást, és mivel a hatóságok részéről nem érkezett ellenvetés, ezért újból fizetős a parkolás a városban.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.