Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2015. Február 23. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Motorbaleset, vasúti helyzetjelentés, kinyitott Lőrinc utca – Heti Hírek

Motorbaleset, vasúti helyzetjelentés, kinyitott Lőrinc utca – Heti Hírek

Súlyos motorbaleset történt, mentőhelikopter érkezett. Nyáron végre már a teljes vonalon vonatozhatunk. Nyitva az út Esztergomba a hídról. Idén is Nők Hava. Tavaszi úszás – újra Új-Hullámos tanfolyamok. Hírösszefoglaló!

Súlyos motorbaleset Esztergomban – mentőhelikopter is érkezett - VIDEÓ
Súlyos baleset történt Esztergomban a hétvégén a Fürdő Szállónál, ahol eddig tisztázatlan okból a volt Fürdő Szállónál csapódott villanyoszlopnak két utassal egy motor.

Nyáron végre már a teljes vonalon vonatozhatunk
A vonat nem vár, szemben az Esztergom-Budapest vasútvonal mentén élőkkel, akiknek még nyárig kell türelemmel lenniük. Június 19-én indul ugyanis útnak az első járat, amely már a teljes vonalon közlekedik.

Nyitva az út Esztergomba a hídról
Hosszú évek után végre ismét nem betontömbökbe érkeznek a szomszédos országból, testvérvárosunkból hozzánk érkezők: péntek délelőtt elszállították a Mária Valéria híd felől a Táncsics és Lőrinc utcát lezáró betontömböket.

Nyitva az út Esztergomba a hídról

Spanyol testvérvárosa lehet Esztergomnak
A Városházán fogadta José Ángel López Jorrin spanyol nagykövetet, valamint feleségét, Emma Hernández Landaeta asszonyt Romanek Etelka polgármester.

Idén is Nők Hava – Horányi Juli kiállításával kezdődik
Idén is megrendezi hagyományos Nők Hava rendezvénysorozatát a Szentgyörgymezői Olvasókör. Március elsején Horányi Júlia díszlet- és jelmeztervező terveiből nyíló kiállítással kezdődik a programsor.

Újra Horror Színház Esztergomban
Ismét várja a nézőket az esztergomi Horror Színház február 27-től a művelődési házban. Jelenleg a térségben az egyetlen olyan színházi lehetősége, amely minden hónapban felnőtt előadásokat játszik.

Ismét MozgóMozi Esztergomban
Négy filmmel, egy sima és három 3D-s mozival újra vár február 24-én Esztergomban a MozgóMozi a művelődési házban. Spongyabob: ki a vízből! A Hős6-os, az Amerikai mesterlövész és a Jupiter felemelkedése lesz műsoron.

Tavaszi úszás – újra Új-Hullámos tanfolyamok
Az idei tanévben Dorogon és Esztergomban, valamint a környező településeken több mint 130 család döntött úgy, hogy a dorogi Új-Hullám SE-t választja gyermekeik úszástanítására.

Hamarosan Szesztivál
Március 6-án érkezik a tavaszi szezon legnagyobb felvonulása, érkezik a Szesztivál a +21 Kultúrhely és Koktélbárban!

Még több InfoEsztergom.hu hír!

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.