Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Február 23. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Motorbaleset, vasúti helyzetjelentés, kinyitott Lőrinc utca – Heti Hírek

Motorbaleset, vasúti helyzetjelentés, kinyitott Lőrinc utca – Heti Hírek

Súlyos motorbaleset történt, mentőhelikopter érkezett. Nyáron végre már a teljes vonalon vonatozhatunk. Nyitva az út Esztergomba a hídról. Idén is Nők Hava. Tavaszi úszás – újra Új-Hullámos tanfolyamok. Hírösszefoglaló!

Súlyos motorbaleset Esztergomban – mentőhelikopter is érkezett - VIDEÓ
Súlyos baleset történt Esztergomban a hétvégén a Fürdő Szállónál, ahol eddig tisztázatlan okból a volt Fürdő Szállónál csapódott villanyoszlopnak két utassal egy motor.

Nyáron végre már a teljes vonalon vonatozhatunk
A vonat nem vár, szemben az Esztergom-Budapest vasútvonal mentén élőkkel, akiknek még nyárig kell türelemmel lenniük. Június 19-én indul ugyanis útnak az első járat, amely már a teljes vonalon közlekedik.

Nyitva az út Esztergomba a hídról
Hosszú évek után végre ismét nem betontömbökbe érkeznek a szomszédos országból, testvérvárosunkból hozzánk érkezők: péntek délelőtt elszállították a Mária Valéria híd felől a Táncsics és Lőrinc utcát lezáró betontömböket.

Nyitva az út Esztergomba a hídról

Spanyol testvérvárosa lehet Esztergomnak
A Városházán fogadta José Ángel López Jorrin spanyol nagykövetet, valamint feleségét, Emma Hernández Landaeta asszonyt Romanek Etelka polgármester.

Idén is Nők Hava – Horányi Juli kiállításával kezdődik
Idén is megrendezi hagyományos Nők Hava rendezvénysorozatát a Szentgyörgymezői Olvasókör. Március elsején Horányi Júlia díszlet- és jelmeztervező terveiből nyíló kiállítással kezdődik a programsor.

Újra Horror Színház Esztergomban
Ismét várja a nézőket az esztergomi Horror Színház február 27-től a művelődési házban. Jelenleg a térségben az egyetlen olyan színházi lehetősége, amely minden hónapban felnőtt előadásokat játszik.

Ismét MozgóMozi Esztergomban
Négy filmmel, egy sima és három 3D-s mozival újra vár február 24-én Esztergomban a MozgóMozi a művelődési házban. Spongyabob: ki a vízből! A Hős6-os, az Amerikai mesterlövész és a Jupiter felemelkedése lesz műsoron.

Tavaszi úszás – újra Új-Hullámos tanfolyamok
Az idei tanévben Dorogon és Esztergomban, valamint a környező településeken több mint 130 család döntött úgy, hogy a dorogi Új-Hullám SE-t választja gyermekeik úszástanítására.

Hamarosan Szesztivál
Március 6-án érkezik a tavaszi szezon legnagyobb felvonulása, érkezik a Szesztivál a +21 Kultúrhely és Koktélbárban!

Még több InfoEsztergom.hu hír!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT