Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Október 14. 07:27, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Motoros ütött el egy nőt, majd elhajtott – Vádat emelhetnek

Motoros ütött el egy nőt, majd elhajtott – Vádat emelhetnek

A kiskőrösi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Lakossági bejelentés érkezett 2018. december 28-án este a rendőrségre, miszerint egy feltehetően közlekedési balesetben megsérült nőt találtak az út mentén Kecelen.
A nyomozás adatai szerint a Császártöltési úton közlekedett egy motoros a Temető utca felől a Dózsa György utca irányába 22 óra 50 perc körül. Haladása során az úttesten elütött egy 60 éves asszonyt, aki ennek hatására az útpadkára elesett és súlyosan megsérült.

A szakértői vélemény szerint a gyalogos – lassító fékezés esetén – féktávolságon belül lépett a kétkerekű elé. Az ütközés során a motoros eldőlt, majd járművével együtt segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A helyi körzeti megbízott rövid időn belül beazonosította az ismeretlen járművezetőt, akit a rendőrök elfogtak és kihallgattak.

A segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, jelenleg szabadlábon védekező 30 éves keceli férfi ügyében a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte. Az iratokat vádemelési javaslattal a napokban átadták az illetékes ügyészségnek. A gyalogossal szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk