Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

2012. Augusztus 29. 09:02, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Műkincsfogás Esztergomban

Műkincsfogás Esztergomban

Esztergomban kerültek elő azok a régiségek, amelyeket a közelmúltban a felvidéki Nagysalló községi hivatalából loptak el. A szlovák és magyar rendőrség közös akciójában végül elkapták a betörőket, akik mindössze 45 ezer forintot

Egy 65 éves férfié gyűjteményét a Nagysalló községi hivatalának garázsából lopta el az a két férfi, aki később elfogott a rendőrsé. A nyomozás során zselízi és lévai rendőrök kiderítették, hogy az értékes tárgyak Magyarországra kerülhettek, ezt követően pedig kapcsolatba léptek az esztergomi kapitánysággal. A közös akció keretében végül előkerültek a tárgyak egy esztergomi régiségkereskedésben. Ezután a hatóság nyomára akadt a bűncselekménnyel gyanúsítható 25 és 34 éves nagysallói férfira, akik 45 ezer forintot kaptak zsákmányukért. A tettesek ellen lopás miatt indult eljárás, közölte Božena Bruchterová, Nyitrai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette büntetésük akár két év szabadságvesztés is lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.