Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Október 20. 07:28, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont

Nacsa Olivér az egyensúlyt Lentiben találta meg

Nacsa Olivér az egyensúlyt Lentiben találta meg

Humoristaként ismertük meg, televízióban állandó műsora lett, producerként kezdett dolgozni, most pedig színházat alapít, a sokoldalú Nacsa Olivér, akiről azt viszont kevesen tudják, hogy imád utazni,

hosszú távon vezetni, amikor kikapcsolva az agyát a táj szépségében gyönyörködik.

„Legutóbb Lentiben, kedvenc vidékeim egyikén töltöttünk néhány napot a kedvesemmel, ahová az autópályán mindössze 2 óra alatt kényelmesen eljutunk. Nagyon izgalmas táj, mert azon túl, hogy három ország egy-egy kődobásnyira található a kisvárostól, még az Őrség – Alpokalja – Balaton tengely is rengeteg felfedeznivalót rejt magában” – meséli lelkesen Olivér – „mindenképpen szerettem volna néhány pihentető napot eltölteni, és Szilvinek, aki nem járt még ott, mindezt megmutatni”.

Vendéglátói a híres zalai vendégszeretettel fogadták őket és persze rögtön tudták, hogy mi kell a pihenni vágyó vendégeknek.

A pár sosem gondolta volna, hogy itt találnak rá egy, az országban egyedülálló energia parkra, ahol a gyógyvíz hatását a jótékony földsugárzással kiegészítve tudnak megújulni.

„Én még a cipőmet is azonnal ledobtam, hogy végigsétáljak a száraz Kneipp sétányon.” – tette hozzá Olivér párja, Szilvia mosolyogva.

Olivér elmondása szerint a kikapcsolódás és feltöltődés mellett a romantikát is célul tűzték ki, amikor a június közepén megnyitott Thermal Hotel Balance-t választották. Munkájuk miatt ritkán jut alkalmuk egy kicsit romantikázni. Most viszont már az autópályán a Körösi völgyhídnál megcsodálták a naplementét, az estét pedig egy finom vacsorával és fürdőzéssel zárták.

„Az együtt töltött pillanatok varázsa legtöbbször nevetésbe torkollik. Szilvi egy imádni való lány – veszi át a szót Olivér – folyton azon mesterkedik, hogyan tud engem megtréfálni, víz alá nyomni, vagy éppen gyanútlan tévénézés alatt párnával megtámadni – nevet – persze ilyenkor én sem maradok adós. A szálloda napokban átadott Élményfürdőjében minden helyszínt és kelléket megtaláltunk ahhoz, hogy gyermekké válva „visszavágjunk” a csínyekért. Még csúszdázni is tudtunk, mert bár hűvösebbre fordult az idő, de itt télen-nyáron használható csúszdákkal várják a vendéget. A romantikus napokból hamar, mindent felfedezős és kipróbálós napok lettek.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.