Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Március 10. 14:29, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Nagy riadalmat keltett két férfi az egyik esztergomi benzinkúton

Nagy riadalmat keltett két férfi az egyik esztergomi benzinkúton

Az esztergomi rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik az egyik benzinkúton agresszíven, garázda módon viselkedtek.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési előkészítő eljárást indított – őrizetbe vételük mellett - két helyi lakos ellen.

A szabálysértők március 9-én 6 óra 17 perc körüli időben egy esztergomi benzinkúton agresszíven, garázda módon viselkedtek.

A körzeti megbízottak megállapították, hogy a 29 és a 25 éves fiatalember március 9-én a hajnali órákban érkeztek a kútra, ahol reggelig alkoholt fogyasztottak. Italozás közben hangoskodtak, trágár szavakat kiabáltak, kihívó magatartást tanúsítottak. Kulturálatlan megjegyzéseket tettek a benzinkútra érkező vásárlókra, provokáló viselkedésükkel megbotránkoztatták az alkalmazottakat.

A rendőrök a két férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyorsított eljárás lefolytatása érdekében bíróság elé állításukat kezdeményezték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.