Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. November 16. 09:35, szerda | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

Nagyarányú győzelemmel kezdtek a junior kosarasok

Nagyarányú győzelemmel kezdtek a junior kosarasok

Nagyarányú győzelemmel kezdték az új szezont az esztergomi junior kosarasok a minap. A fiúk hazai pályán 90-32-re verték meg a taksonyi Vagány Nyulak együttesét.

Lejátszotta a 2016/17-es szezon első meccsét a minap az Esztergomi Kosárlabdázók KE az U18-as fiú csapata a Vagány Nyulak ellen. A hazai mérkőzésen óriási különbséggel nyertek az esztergomi fiatalok. A taksonyi együttes két meccsel, két győzelemmel, 196 dobott és 64 kapott ponttal érkezett Esztergomba.

Hartmann János beszámolója:

Szoros, nehéz első meccsre számítottunk, de csak az első negyed volt szoros, amit 17-13 arányban nyertünk! Ebben a negyedben sokat számított Kövér Martin 11 pontja és számos jó passza, hamar a csapat vezérévé lépett elő és végig szépen irányította az együttest támadásban és védekezésben egyaránt!

A második negyedben letámadásra tértünk át, amivel egyszerűen képtelenek voltak mit kezdeni a Nyulak. Letámadásunk eredménye számos labdaszerzés, amiben Martin mellett még Orbán Ágoston és Batai Ákos is jócskán kivette a részét, kellemetlen perceket szerezve ezzel az ellenfélnek. Második negyed 17-2!

A második félidőben is kint maradtunk védekezni, ezzel teljesen összetörve az ellenfelet, ráadásul Martin és Ágoston produkáltak egy jó kis kosárparádét, triplákkal és pazar játékokkal és betörésekkel! Negyedet 32-1-re nyertük!

Negyedik negyedben a cseresor kapott több játéklehetőséget, ők is szépen helyt álltak védekezésben és támadásban is! 24-16-ra ezt a játékrészt is megnyertük!

Összességében szépen játszottak a fiúk! Külön öröm, hogy van visszatérőnk Muraközy Máté személyében, akinél bár látszik, hogy nincs játékban, okosan és hasznosan játszott! A kadet csapatból feljátszó fiúk is ügyesen és hatékonyan szerepeltek, Batai Ákos 20 pontja a bizonyíték, hogy beillik a gépezetbe! Dapev Benedek is illett a játékunkhoz, okosan játszott össze a többiekkel és több dobóhelyzetet is kialakított és többször helyzetbe is hozta a társait!
Sok munka van még előttünk, egy hosszú és fárasztó szezon első meccsén vagyunk túl!

EKKE – Vagány Nyulak 90-32

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT