Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2011. November 22. 07:28, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI - Fotó: police.hu

Ne próbálják feltartóztatni őket, hanem hívják a rendőrséget!

Ne próbálják feltartóztatni őket, hanem hívják a rendőrséget!

A korábbi hírekkel szemben nem egy, hanem három férfit keres a rendőrség a szombati benzinkúti lövöldözés miatt.

A rendőrség vasárnap azt közölte, hogy Csoma László Jánost, egy 36 éves budapesti férfit keres a szombat esti lövöldözés ügyében.

A police.hu-ra hétfőn feltett közlemény szerint országos elfogatóparancsot bocsátottak ki két oroszlányi férfi, a 43 éves Balogh Zsolt és 29 éves Bázsa Márton ellen is a a budapest-soroksári bevásárlóközpont benzinkútjánál történt lövöldözéssel kapcsolatban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kéri, hogy aki látja Balogh Zoltánt vagy Bázsa Mártont, ne próbálja meg feltartóztatni őket, hanem haladéktalanul értesítse a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es segélyhívó telefonszámon.

A rendőrség visszaélés lőfegyverrel és lőszerrel bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt körözi a két férfit – olvasható a közleményben.

Horváth Katalin Fanni, a BRFK szóvivője szombat este az MTI-nek elmondta, hogy a benzinkút biztonsági szolgálatának munkatársai gyanúsnak ítéltek meg egy gépjárművet, ellenőrizni akarták, de vezetője az autóval el akart menekülni a helyszínről. Megpróbálták feltartóztatni a járművet, amikor a menekülő kocsiból több lövést adtak le a biztonsági szolgálat autójára. A menekülőnek sikerült elhajtania, de időközben a biztonságiak riasztották a rendőrséget.

A TV2 Tények című hírműsora vasárnap este arról számolt be, hogy a benzinkút kamerái felvételt készítettek a történtekről, és a rendőrség így tudta azonosítani az elkövetőt. A Tények úgy tudja, hogy a kocsi, amelyből lőttek, egy terepjáró volt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 09. 12:14, szombat | Kék hírek

Eltűnt egy 16 éves lány, a rendőrség is keresi

Bebők Dóra Székesfehérvárról tűnt el, ha látta, hívja a rendőrséget!

2023. December 07. 13:44, csütörtök | Kék hírek

Katalizátorokból kinyert nemesfémekkel illegálisan kereskedő cégre csapott le a rendőrség

Katalizátorokból kinyert nemesfémekkel illegálisan kereskedő cég kerepesi telephelyére csapott le a rendőrség és a társhatóságok

2023. November 30. 08:16, csütörtök | Kék hírek

Amerikai katonának adta ki magát, több alkalommal is utalt neki pénzt a magyarországi nő

A balatonalmádi sértett megismerkedett egy magát amerikai katonának valló személlyel az egyik közösségi portálon.

2023. November 29. 17:27, szerda | Kék hírek

Elítélték a tanárt, aki kiskorúval folytatott szerelmi viszonyt

Nem jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Püspökladányi Járásbíróság azt a tanárt, aki iskolája kiskorú diákjával folytatott szerelmi viszonyt