Városlista
2022. december 1, csütörtök - Elza

Hírek

2012. Október 28. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp

Négy buli a hosszúhétvégére

Négy buli a hosszúhétvégére

Története során először négy egymást követő este is bulit szervez a dorogi +21 Kultúrhely és Koktélbár a hosszúhétvégére. Halloweeni jelmezes, forralt boros buli, majd szingli és mojitos parti várja az érdeklődőket.

Szerdán Halloween Partyval szórakoztatja a közönséget a dorogi +21, mely a jelmezben érkezők ingyenesen várja. Azt követően Forralt Boros Csütörtökön bulizhatnak az érdeklődők, majd pénteken Szingli Partyn, melyen a bejáratnál választhatnak karszalagot a vendégek. A zöld, vagyis a támadj jelzésűt kérők egy üveg pezsgőt kapnak, a sárga, a talánt kifejezők két pohár pezsgőt, míg a piros, a tilost választok egy üveg üdítőt. A bulis hosszúhétvége végül egy szombati Mojitos Partyval zárul.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.