Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2019. Február 16. 09:03, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Négy napon belül kétszer bukott le rendszám-trükkel

Négy napon belül kétszer bukott le rendszám-trükkel

Másik autóhoz tartozó rendszámot szerelt fel kocsijára egy esztergomi férfi. Ezt négy napon belül kétszer is megtette. A rendőrség lezárta a nyomozást most és továbbította az ügyet az ügyészségnek.

A helyi járőrök Esztergomban állítottak meg egy Suzukival közlekedő férfit január 25-én reggel. A sofőr az egyenruhásoknak nem tudta átadni a jogosítványát, mivel azzal nem rendelkezett. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi egy másik autóhoz tartozó rendszámot szerelt fel a járművére - közölte a rendőrség.

E. M. elmondta a rendőröknek, hogy a jármű ki van vonva a forgalomból, de hogy közlekedhessen vele, rászerelte egy másik, szintén a tulajdonában lévő kocsi rendszámát.

Nem volt ismeretlen a férfi az esztergomi rendőrök előtt, hiszen négy nappal korábban hasonló ügy kapcsán intézkedtek vele szemben. Akkor szintén egy másik járműhöz tartózó hatósági jelzést szerelt fel ugyanerre a kocsira és ugyancsak közúti ellenőrzés során derült erre fény.

A férfit a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A nyomozás vizsgálati szakaszában az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Illusztráció forrás: rendőrség

Korábbi cikkek:

Divat lett a kamurendszámozás Esztergomban?

Rendszámmal trükközés miatt körözték

Rendszámmal trükközött Mercijén egy esztergomi férfi

Megpróbálta a trükköt a rendszámmal, nem jött be

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.