Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Január 30. 07:52, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Nem fizető szállóvendég – elkapták a csalót

Nem fizető szállóvendég – elkapták a csalót

Tíz napot töltött egy esztergomi szállóban egy férfi, majd fizetés nélkül távozott. Mint kiderült, nem ez volt az első bűncselekmény, amit elkövetett a fiatal gyanúsított.

Csalás vétség és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy győri férfi ellen, aki 10 napot töltött egy esztergomi szállóban 2013 nyarán, végül fizetés nélkül távozott. A 21 éves M. Péter interneten, álnéven jelentkezett be a panzióba, ahova a megadott napon meg is érkezett. A gyanúsított a szálló vezetőjének azt állította, hogy dolgozni jött a városba, valójában viszont azért ment Esztergomba, hogy közelebb legyen Táton élő barátnőjéhez. M. Péter 10 napot lakott a szállodában, majd 2013. augusztus 10-én fizetés nélkül hagyta el a hotelt, még a szoba kulcsát is magával vitte. Olyan gyorsan távozott, hogy még ruháit is a szobában hagyta, amelyekért később már nem mert visszamenni. A 21 éves férfit 2013. szeptember 27-én hallgatták ki gyanúsítottként az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozói. M. Péter bevallotta, nem ez volt az egyetlen bűncselekmény, amit elkövetett. Elmondta, hogy meglopta barátnője édesanyját, mikor egyszer náluk volt látogatóban. Elvitte a sértett arany ékszereit, amiket később egy barátjának adott tovább korábbi tartozása fejében. A férfi ellen folytatott büntetőeljárást a rendőrség szerdán befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT