Városlista
2024. április 14, vasárnap - Tibor

Hírek

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

A rendőrségre március 15-én este érkezett a bejelentés, hogy az M1-es sztráda győri szakaszán, egy benzinkútról egy férfi tankolást követően fizetés nélkül hajtott el Budapest irányába. A Komárom-Esztergom vármegyei autópályás rendőrök kiszűrték a személygépkocsit a forgalomból. A megállítás nehézkesre sikeredett, mivel az ellenőrizni kívánt sofőr nem állt meg a rendőri jelzésnek, igyekezett többször a szolgálati kocsi mellett elhajtani, majd nagy sebességgel elhagyni az autópályát, azonban lesodródott az útról. A férfi kiugrott a járműből, majd futásnak eredt – bár sok esélye nem volt –, kollégáink hamar utolérték és elfogták. Kiderült menekülésének oka: a 47 éves férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt is pozitív lett.
Az egyenruhások előállították a budapesti lakost a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben engedély nélküli vezetés miatt gyorsított eljárást folytattak le. Továbbá gyanúsítotti kihallgatása sem maradhatott el kábítószer birtoklása végett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT

2024. Február 27. 12:18, kedd | Helyi

Személyi változás a Richter Gedeon Nyrt-nél

Bogsch Erik 2024. március 1. napi hatállyal lemondott a Richter Gedeon Nyrt. Igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről, igazgatósági tagsága megtartása mellett – közölte a vállalat február 26-án.