Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Augusztus 21. 09:36, szerda | Helyi
Forrás: ITE

Nem mindegy, mi van a ruha alatt!

Nem mindegy, mi van a ruha alatt!

A férfiak többsége bolondul, ha kedvese valamilyen csipke csodába, neglizsébe vagy kombinébe bújik.

Bár napjainkban mikor egyre nagyobb trend a pőreség és egyre merészebbek a ruhadarabjaink, fehérneműink, még mindig bizton kijelenthető, hogy egy többet sejtető, mint mutató neglizsé vagy kombiné úgy képes „megdolgoztatni” a férfi fantáziát, mint kevés más dolog.

Egy csinos fehérnemű öltöztet. Nem csak a férfiak szeretik a szép fehérneműket kedvesükön, hanem a hölgyek is sokkal nőiesebbnek, kívánatosabbnak érzik magukat, ha a ruha alatt valami olyan lapul, amiben igazán jól érzik magukat. Egy jól megválasztott fehérneművel elrejthetőek testünk egyenetlenségei, és kihangsúlyozhatóak azok a dolgok, amikkel viszont elégedettek vagyunk. Ebben a cikkben ezt a témát járjuk körül az Adora webáruház tippjei alapján.

Hogyan válassz fehérneműt?
Ruhát, cipőt is úgy vásárolunk, hogy az ne csak az ízlésünknek megfelelő legyen, de a testi adottságainknak is. Egy fehérnemű esetében is fontos, hogy tökéletes legyen a méret, mert nincs is annál kényelmetlenebb, mint mikor túl szoros, feszülős egy fehérnemű. Mivel ezeket sok esetben egész nap a ruha alatt magunkon hordjuk, ezért nagyon kényelmetlen tud lenni, ha az nem passzol tökéletesen. Azt se felejtsük el, hogy nem mindig jó ezekből a holmikból sem nagyobbat venni, mert ezek nem olyan ruhadarabok, amik ha picit nagyobbak, majd beveszünk belőlük. Ha meg akarjuk úszni a kényelmetlenségeket és az ebből adódó rossz közérzetet, a fehérneműnek, neglizsének úgy kell rajtunk állnia, mintha azt csak ránk tervezték volna. Fehérneműknél sem ajánlott úgy vásárolni, hogy ugyan mindegy is, hogy az milyen, hiszen úgysem látszik. Egyéniségünkhöz, ízlésünkhöz passzoló darabokat válasszunk, amikben igazán jól érezzük magunkat.

Kombiné utcára? Ma már ez is trendinek számít!
Néhány évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna, sőt, megbotránkoztató, ha egy nő hálóruha szerű öltözékben vagy éppen kombinében lépett volna ki az utcára. Ám, mint tudjuk, a divat nagyágyúi manapság olyan trendekkel kápráztatnak el minket, amikre sokszor csak kapkodjuk a fejünket. Ilyen volt az a néhány évvel ezelőtti nagy durranás is, mikor megjelentek a nemzetközi kifutókon azok a modellek, akik nem fehérneműként, hanem alkalmi ruhaként mutattak be a kombinékhez kísértetiesen hasonló ruhadarabokat.

A legváltozatosabb anyagból készülnek máig ezek a lenge, ám nagyon szexi ruhadarabok, amikről elsőre ránézésre meg nem mondanánk, hogy akkor ez most kombiné vagy kisestélyi.

Lehet sifon, szatén, csipke vagy éppen poliészter anyagból, mint ahogy az is változó, hogy egészen mini vagy éppen hosszabb típusú. Azt pedig mindenki maga dönti el, hogy bevállalja-e, hogy nyilvános helyre is felvegyen egy-egy ilyen holmit, az viszont biztos, hogy minden magára és az öltözködésére igényes nő fegyvertárában kell legyen néhány igazán szép fehérnemű és mutatós kombiné.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT